SuperMassive ile BLAZE Güçlerini Birleştirdi

    SuperMassive ile BLAZE Güçlerini Birleştirdi

    Türkiye'nin en başarılı Espor takımlarından SuperMassive Esports ile BLAZE Espor güçlerini birleştirdi, detaylar aşağıda.

    SuperMassive BLAZE Esports

    Papara SuperMassive ve Blaze Espor resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama şu şekilde;

    "Değerli Espor topluluğu,

    Bugün, bizim için çok önemli bir haberi paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz.

    Türkiye'nin Espor'a en fazla yatırım yapan ve en büyük markalarından biri olan iki değerli takım "SuperMassive" ve "Blaze Espor" takımları olarak güçlerimizi birleştirme kararı aldık.

    Bu büyük birleşme 1 Haziran 2021 tarihi itibari ile hayata geçecek ve takımımız yoluna "SUPERMASSIVE BLAZE" adı ile devam edecek.

    Oyun, Espor ve spor alanlarında büyük deneyimi olan şirket ortaklarımız, yönetim ekibimiz ve Türkiye'nin en iyi esporcularından oluşacak takımlarımız ile sizleri gururlandırmak için yola çıktık."


    Yapılan açıklamanın gerçekten heyecan verici olduğunu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bugüne kadar League of Legends Espor arenasındaki başarılarıyla adından oldukça fazla söz ettiren SuperMassive, bu hafta açıklanan iddialı VALORANT kadrosuyla adını daha büyük kitlelere duyuran Blaze Espor'un güçlerini birleştirmesi sektör için olumlu bir adım.


    SuperMassive Blaze Espor takımının mücadele edeceği oyunlar

    İşte 1 Haziran 2021 SuperMassive Blaze'in mücadelede boy göstereceği 12 oyun;

    • League of Legends
    • VALORANT
    • PUBG Mobile
    • PUBG PC
    • FIFA
    • Rocket League
    • NBA 2K
    • Tekken7
    • Wild Rift
    • TFT


    Önceki Haber
    League of Legends Wild Rift, Irelia Tanıtıldı

    League of Legends Wild Rift, Irelia Tanıtıldı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon IreliaIrelia Üst koridor rolünde oynanılabilen kuvvetli ve hızlı bir dövüşçüdür. League of Legends Wild Rift beğenisinin ardından daha da fazla şampiyon getirmeye karar verdiklerini açıkladılar.Irelia Tanıtım VideosuŞampiyon hakkında şu an Wild Rift için yetenek kitinin nasıl değişeceği duruma bağlıdır sonuçta mobil bir oyun olan Wild Rift şampiyon kitinin bazıları değişebileceği de görülmektedir.Elimizde şu an kesin bir bilgi olmadığı için Şampiyon yeteneklerini PC versiyonundakin

    Sonraki Haber
    League of Legends Dr. Mundo Güncellemesini Yayınladı

    League of Legends Dr. Mundo Güncellemesini Yayınladı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Mundo ReworkDr. Mundo güncellemesi hala sevdiğimiz ve bildiğimiz Mundo'yu tekrardan korumaktadır. Ancak yalnızca bir kaç yeteneğinde değişiklik yapılması gerektiğini öne süren Riot Games karakterin yapısını biraz daha insani tarafını tutmak istemişler.YeteneklerPasif - Nereye İsterse Oraya Gider: Dr. Mundo kendisine isabet eden bir sonraki kitle kontrolü etkisine karşı direnir, bunun yerine mevcut canını kaybeder ve yakınına bir kimyasal haznesi bırakır. Dr. Mundo haznenin üstünden geçerek onu a

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim