League of Legends Wild Rift, Irelia Tanıtıldı

    League of Legends Wild Rift, Irelia Tanıtıldı

    League of Legends Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Moba türünde dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun amacı rakibin merkez üssünü yıkmak ve zafere ulaşmaktır. Riot, League of Legends'in popülerliğinin artması sonrasında oyunu mobil cihazlara getirmeye karar vererek League of Legends Wild Rift adında bir mobil oyunu oyuncularının beğenisine sunuldu.

    Yeni Şampiyon Irelia

    Irelia Üst koridor rolünde oynanılabilen kuvvetli ve hızlı bir dövüşçüdür. League of Legends Wild Rift beğenisinin ardından daha da fazla şampiyon getirmeye karar verdiklerini açıkladılar.


    Irelia Tanıtım Videosu


    Şampiyon hakkında şu an Wild Rift için yetenek kitinin nasıl değişeceği duruma bağlıdır sonuçta mobil bir oyun olan Wild Rift şampiyon kitinin bazıları değişebileceği de görülmektedir.

    Elimizde şu an kesin bir bilgi olmadığı için Şampiyon yeteneklerini PC versiyonundakine ekleyeceğiz.

    Irelia Yetenekleri


    Pasif - Ionia Azmi: Irelia rakiplerine yetenek isabet ettirdiğinde yük halinde biriken ilave Saldırı Hızı kazanır. Irelia azami yüke ulaştığında ayrıca isabet halinde ilave hasar verir.

    Yetenek 1 - Uçarbıçak: Irelia rakibine saldırmak için ileri atılır ve kendini iyileştirir. Eğer hedef işaretliyse veya Uçarbıçak tarafından katledilirse bekleme süresi sıfırlanır.

    Yetenek 2 - Direniş Dansı: Irelia, yoğunlaştıkça hasarı artan bir saldırıya başlar. Yoğunlaşması esnasında aldığı fiziksel hasar azalır.

    Yetenek 3 -Ölümcül Ahenk: Irelia birbirine doğru hareket eden iki bıçak gönderir. Bıçakların arasında kalan rakipler hasar alır, sersemler ve işaretlenir.

    Ulti - Keskin Hapis: Irelia bir rakip şampiyona çarptıklarında dışarı doğru açılan çok sayıda bıçak fırlatır. Bıçaklardan isabet alan rakipler hasar alır ve işaretlenir. Ardından bıçaklar, içinden geçen rakiplere hasar veren ve onları yavaşlatan bir duvar oluşturur.



    Önceki Haber
    Twitch Türkiye Abonelik Fiyatı Güncellemesi

    Twitch Türkiye Abonelik Fiyatı Güncellemesi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Twitch.tvDünyanın en aktif canlı yayın platformu olan Twitch.tv resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla yerel fiyatlandırma politikasına geçiş yapılacağını açıkladı. Bu açıklama Türkiye'de bulunan izleyici ve yayıncıları oldukça memnun edecek. Çünkü Amazon Prime ile birlikte 8₺'ye düşen abonelik fiyatları sonrası hem izleyiciler sevdiği yayıncılara daha uygun fiyata abone olabilecek, hem de yayıncılar daha fazla abone sayısına ulaşarak sürümden kazanmış olacak. Twitch'in yaptığı bu polit

    Sonraki Haber
    SuperMassive ile BLAZE Güçlerini Birleştirdi

    SuperMassive ile BLAZE Güçlerini Birleştirdi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    SuperMassive BLAZE EsportsPapara SuperMassive ve Blaze Espor resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama şu şekilde;"Değerli Espor topluluğu,Bugün, bizim için çok önemli bir haberi paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz.Türkiye'nin Espor'a en fazla yatırım yapan ve en büyük markalarından biri olan iki değerli takım "SuperMassive" ve "Blaze Espor" takımları olarak güçlerimizi birleştirme kararı aldık.Bu büyük birleşme 1 Haziran 2021 tarihi itibari ile hayata geçecek ve takımımız yoluna "SUPERMASS

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim