VCT Masters: Reykjavik Eşleşmeleri

    VCT Masters: Reykjavik Eşleşmeleri

    VCT Masters: Reykjavik eşleşmeleri belli oldu, turnuvanın açılış maçı 24 Mayısta oynanacak, detaylar aşağıda.

    VCT Masters Reykjavik açılış maçı

    24 Mayısta başlayacak olan VALORANT Championship Tour Masters: Reykjavik turnuvasının açılış maçı FNATIC Esports ve KRU Esports arasında gerçekleşecek. Bu karşılaşmanın galibi SENTINELS Esports ile karşılaşacak. Bir diğer açılış karşılaşmasında ise VERSION1 ile CRAZY RACOON karşı karşıya gelecek ve bu maçın kazananı da Team Liquid ile oynayacak.


    VCT Masters: Reykjavik VALORANT Espor arenasının ilk uluslararası LAN turnuvası olacak, gelişmeleri heyecanla takip etmeye devam edeceğiz.

    VCT Masters: Reykjavik Eşleşmeleri


    VCT Masters: Reykjavik turnuvası ödül havuzu

    VCT Masters: Reykjavik turnuvasının toplam ödül havuzu tam $600.000 olarak açıklandı. İşte turnuvayı kazanan takımların kazanacağı maksimum ödül tutarı:

    1. $200.000
    2. $100.000
    3. $80.000
    4. $60.000
    5. $40.000
    6. $40.000
    7. $25.000
    8. $25.000
    9. $15.000
    10. $15.000


    Karşılaşmaları heyecanla takip etmeyi beklerken %10 indirimli VALORANT Points satın alın ve dilediğiniz VALORANT silah kaplamasına daha ucuz yoldan sahip olun! Link aşağıda.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Sangal Esports VALORANT Kadrosunu Dağıtabilir

    Sangal Esports VALORANT Kadrosunu Dağıtabilir

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Sangal Esports VALORANT kadrosunun tamamı inaktif durumundaSangal Esports resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "VALORANT kadromuzun tüm oyuncuları, aldığımız karar ile aktif dizilişten çıkarılıp bugün itibarıyla transfer listesinde takım teklifleriene açık şekilde çalışmalarına devam edececektir." şeklinde beyanda bulundu. Bu açıklamanın sonunda tüm oyuncularla sözleşmenin hala devam ettiğini de eklediler. Sangal Esports VALORANT takımı oyuncularına gelecek teklifleri değerlendirecek ve y

    Sonraki Haber
    League of Legends KOD ADI 2021 Kostümleri Tanıtıldı

    League of Legends KOD ADI 2021 Kostümleri Tanıtıldı

    3 yıl önce 2 dk okuma süresi

    Yeni YamaLeague of Legends'in bir sonraki yamasında iki efsanevi ve dört destansı kostüm olmak üzere KOD ADI kostümlerinin yeni halleri paylaşılmış bulunmakta.KOD ADI Kostümleri Çıkacak ŞampiyonlarKOD ADI: Mordekaiser ( efsanevi ) 1820rpKOD ADI: Renekton ( efsanevi ) 1820rpKOD ADI: SennaKOD ADI: VarusKOD ADI: SylasKOD ADI: SejuaniKOD ADI Kostümleri Ne Zaman Gelecek?26 Mayıs Çarşamba günüde gerçek sunuculara gelmesi planlanılıyor.İndirimli RP almak için tıklayın.

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim