Resident Evil Village Steam'de Anlık Oyuncu Rekoru Kırdı

    Resident Evil Village Steam'de Anlık Oyuncu Rekoru Kırdı

    2 Mayıs’ta demo sürümü kullanıma oluşturulan Resident Evil, 7 Mayıs’ta tam olarak çıkış yaptı. Oyun, ilk gününde aynı anda binlerce fazla şahıs tarafınca oynandı. Resident Evil Village, serinin PC’de aynı anda oynayan şahıs sayısı rekorunu büyük farkla kırdı.

    Resident Evil Village, serinin PC’deki başarısını yeni bir seriye getirdi. Steam Database’e göre oyun, 101 bin 376 eş zamanlı oyuncuyla Steam’de serinin rekorunu kırdı. Bu önceki oyunlarınkinden kat kat yükselerek oyunun başarısını kanıtladı.

    Resident Evil Village, anlık oyuncu sayısı açısından serinin en başarı göstermiş oyunu oldu. Rekorun önceki sahibi Resident Evil 2 ise aynı anda 74 bin 227 oyuncu tarafınca oynanarak unvanın sahibi olmuştu. Yeni oyun ise önceki rekorun üstüne 25 bin kişiden fazla ayrım atarak net bir başarı sergiledi.

    Resident Evil Village Steam'de Anlık Oyuncu Rekoru Kırdı

    2 Mayıs’ta demo sürümüyle Resident Evil Village, dün tam sürümüyle çıktı ve serinin fanatikleri Steam’e akın etti. Aynı zamanda oynayan oyuncu sayısı 101 bin 376’ya ulaşan oyun, serinin PC rekorunu kırdı. Böylece aynı anda en oldukça oyuncu ağırlayan ikinci oyun 74 bin 227 ile Resident Evil 2, üçüncü oyun ise 60 bin 293 ile Resident Evil 3 oldu.


    Resident Evil, 2017’de can çekişen bir seri olarak anılıyordu. Hatta oyunun yapımcısı Capcom, firma olarak zor bir dönemdeydi. O devre çıkış meydana getiren Resident Evil 7’yi aynı anda oynayan şahıs sayısı sadece 20 bine ulaştı. Fakat bu başarı bile Resident Evil’ın sorunlu çıkışından sonrasında birazcık toparlanmak için ehil oldu.

    Yıllar sonrasında serinin yeni oyunu Resident Evil Village, 2021’in en süratli başarı eline geçiren oyunlarından biri oldu. Büyük bir yeni nesil imal olarak değerlendirilen oyunun çıkışı, demo kampanyalarıyla da beraber ses getirdi. IGN, oyunu “rahatsız edici ve ölümcül bir Disneyland” olarak değerlendirdi ve 10 üstünden 8 puan verdi.


    Önceki Haber
    Riot, League of Legends'in Bir Gönderisinde KOD ADI: Varus'u Sızdırdı

    Riot, League of Legends'in Bir Gönderisinde KOD ADI: Varus'u Sızdırdı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    KOD ADI Geri DönüyorRiot geçtiğimiz günlerde League of Legends Twitter ve diğer hesaplarında Varus'un doğum gününe özel kostümlerini sıralamıştı ve en sağda daha önce oyunda olmayan bir kostümü göstermişlerdi ve kullanıcılar bunu gördüklerinde KOD ADI serisinin geri döndüğüne dair iddiaları artmıştı. League of Legends'in efsanevi kostüm serilerinin en önemlisi KOD ADI'nın geri dönüşü kullanıcıları oldukça heyecanlandırdı çünkü bu kostümlerin değeri görünüşleri ve fiyatı memnun edecek derecede iy

    Sonraki Haber
    ETS2 ve DLC'leri İndirimde

    ETS2 ve DLC'leri İndirimde

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Son dönemde dağıttığı ücretsiz oyunlarla adından oldukça söz ettiren ve sektörde güçlü bir konuma gelen Epic Games'e karşı hamleler yapılmaya devam ediliyor. Steam son dönemde çok fazla oyunda indirime giderek kullanıcılarına kolaylık sağlamayı hedefiliyor.Bu kapsamda ETS 2 olarak bilinen uzun adıyla Euro Truck Simulator 2 oyununda %75 indirime gitti. Eski fiyatı 39 TL olan ETS 2'nin indirimli fiyatı sadece 9,75 TL olarak açıklandı. 17 Mayıs'a kadar geçerli olacak bu kampanyadan faydalanmak için

    En son yorumlar
    VGlobal
    VGlobal
    capcom yine mükemmel bir oyun yapmış
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim