Riot, League of Legends'in Bir Gönderisinde KOD ADI: Varus'u Sızdırdı

    Riot, League of Legends'in Bir Gönderisinde KOD ADI: Varus'u Sızdırdı

    League of Legends'in ikonik kostümleri KOD ADI serisinin geri dönüşü olarak bir Tweet gönderisinde Varus'a ait yeni bir kostümü sızdırmış bulunmakta.

    KOD ADI Geri Dönüyor

    Riot geçtiğimiz günlerde League of Legends Twitter ve diğer hesaplarında Varus'un doğum gününe özel kostümlerini sıralamıştı ve en sağda daha önce oyunda olmayan bir kostümü göstermişlerdi ve kullanıcılar bunu gördüklerinde KOD ADI serisinin geri döndüğüne dair iddiaları artmıştı.

    League of Legends'in efsanevi kostüm serilerinin en önemlisi KOD ADI'nın geri dönüşü kullanıcıları oldukça heyecanlandırdı çünkü bu kostümlerin değeri görünüşleri ve fiyatı memnun edecek derecede iyilerdi.

    Riot, League of Legends'in Bir Gönderisinde KOD ADI: Varus'u Sızdırdı

    Hatta bu sızıntının ardından PBE dosyalarında KOD ADI serisinin Arka Plan Müziğinin ve dosyalardan birinin etkinlik yani ( Event ) yazması gelecekte KOD ADI serisine dair bir etkinlik düzenleyeceklerini görmekteyiz.


    KOD ADI Serisi Ne Zaman Gelecek?

    Geri kalan kostümler açıklanmasa da 11 Mayıs akşamı açıklanacağı ve PBE akşamında getirilmesi planlanılıyor 26 Mayıs Çarşamba günüde gerçek sunuculara gelecektir.


    Önceki Haber
    Avrupa'nın En Güçlü VALORANT Espor Takımları

    Avrupa'nın En Güçlü VALORANT Espor Takımları

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    VALORANT Avrupa'daki en güçlü 10 Espor takımıCS:GO'da olduğu gibi VALORANT oyununda da en güçlü bölge Avrupa. Bunun sebebi bu bölgenin FPS oyunlara olan ilgisi, desteği ve yeteneği olarak açıklanabilir. VALORANT'da başarılı olabilmek için tüm ajanlara, haritalara, mekaniklere hakim olmanız yeterli değil, bunun yanında mükemmel bir takım uyumu içerisinde olmanız gerekiyor. Çünkü FPS oyunlarında her şey güçlü bir iletişime bağlıdır.Riot Games'in FPS oyunu VALORANT'da Avrupa'nın en çok puan toplaya

    Sonraki Haber
    Resident Evil Village Steam'de Anlık Oyuncu Rekoru Kırdı

    Resident Evil Village Steam'de Anlık Oyuncu Rekoru Kırdı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Resident Evil Village, serinin PC’deki başarısını yeni bir seriye getirdi. Steam Database’e göre oyun, 101 bin 376 eş zamanlı oyuncuyla Steam’de serinin rekorunu kırdı. Bu önceki oyunlarınkinden kat kat yükselerek oyunun başarısını kanıtladı.Resident Evil Village, anlık oyuncu sayısı açısından serinin en başarı göstermiş oyunu oldu. Rekorun önceki sahibi Resident Evil 2 ise aynı anda 74 bin 227 oyuncu tarafınca oynanarak unvanın sahibi olmuştu. Yeni oyun ise önceki rekorun üstüne 25 bin kişiden

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim