Minecraft, Uzun Süredir Bilinen Bir Hatayı Yeni Düzeltti

    Minecraft, Uzun Süredir Bilinen Bir Hatayı Yeni Düzeltti

    Minecraft, örs kullanırken nesne yok etmekle alakalı ilk defa Kasım 2012de raporlanan bir hatayı yeni düzeltti. Söz mevzusu hata çok eski olsa da genel oyun deneyimini oldukça fazla etkilemiyordu.

    Beklenmedik Hata

    Son aşama niş bir oyun bulunmasına karşın on milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanan Minecraft, Snapshot 21w18a isimli yeni güncellemesini yayınladı. Caves&Cliffs güncellemesinin beta testinin bir parçası olarak gösterilen Snapshot 21w18a, mühim bir hata düzeltmesi içeriyor.


    Oyuncular, örs kullanırken tuttukları bir öğeyi yok etmek istediklerinde hata ile karşılaşıyorlar ve öğeyi düşürüyorlardı. Evet, laf mevzusu hata oyununun genel deneyimini etkileyecek türden değil. Söz mevzusu hatayı mühim kılan, hatanın oyunun geliştiricisi olan Mojanga ilk defa Kasım 2012de bildirilmiş olması. Evet, geliştiriciler 8 yıldan uzun bir müddet bu tutanağı görmezden ulaştıktan sonra hatayı düzeltmeye karar verdiler.

    Minecraft, Uzun Süredir Bilinen Bir Hatayı Yeni Düzeltti

    Snapshot 21w18a, Caves&Cliffs güncellemesinin en minik parçalarından birini oluşturuyor. Bu nedenle büyük bir yenilik getirdiğini söyleyemeyiz. Bununla beraber Snapshot 21w18adan sonrasında oyunda daha saldırgan keçiler ve normalden iki kat daha kısa müddette yok edilen virüslü blok varyantları ile karşılaşabileceksiniz.


    Önceki Haber
    wtcN Asılsız Haberler Hakkında Açıklama Yaptı

    wtcN Asılsız Haberler Hakkında Açıklama Yaptı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    wtcN, Twitch kanalında yaptığı canlı yayın sırasında yaptığı açıklamada ağırlıklı olarak Twitter üzerinde yapılan asılsız haberlerin takımı ve oyuncuları kötü etkilediğini açıkladı. Sürekli olarak takımdan ayrılık, transfer haberlerini, kaynaklarımızdan gelen bilgilere göre tarzında yapan haber sitelerini ağır eleştirdi. Bu haberlerin doğruluk payı taşımadığının altını çizen wtcN, haberleri yapan sayfalarla da dalga geçti.Sadece beğeni alma amacıyla yapılan bu paylaşımların gerçeklik taşımadığın

    Sonraki Haber
    Ubisoft, Oynaması Ücretsiz Olacak Yeni Oyunlarını Duyurdu

    Ubisoft, Oynaması Ücretsiz Olacak Yeni Oyunlarını Duyurdu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    The Division ve HeartlandFransız video oyun geliştiricileri Ubisoft, The Division evreninde geçecek yeni oynuları The Division oyunu Tom Clancys The Division Heartlandı duyurdu. Oynaması tamamen parasız olacak olan oyunun şu anda geliştirilme aşamasında olduğu ve önümüzdeki dönemlerde piyasaya sürüleceği açıklandı.Yayıncı stüdyo tarafınca gün içinde meydana getirilen açıklamaya göre yeni oyunun geliştiriciliğini, ilk oyunun geliştirici kadrosunda da bulunan Red Storm Entertainment üstleniyor. Aç

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim