wtcN Asılsız Haberler Hakkında Açıklama Yaptı

    wtcN Asılsız Haberler Hakkında Açıklama Yaptı

    Twitch.tv canlı yayın platformunun en eski ve popüler yayıncılarından ve BBL Esports'un kurucularından Ferit "wtcN" Karakaya dün gerçekleştirdiği yayında takım hakkında yapılan asılsız haberler hakkında konuştu.

    wtcN, Twitch kanalında yaptığı canlı yayın sırasında yaptığı açıklamada ağırlıklı olarak Twitter üzerinde yapılan asılsız haberlerin takımı ve oyuncuları kötü etkilediğini açıkladı. Sürekli olarak takımdan ayrılık, transfer haberlerini, kaynaklarımızdan gelen bilgilere göre tarzında yapan haber sitelerini ağır eleştirdi. Bu haberlerin doğruluk payı taşımadığının altını çizen wtcN, haberleri yapan sayfalarla da dalga geçti.


    Sadece beğeni alma amacıyla yapılan bu paylaşımların gerçeklik taşımadığını, sadece ticari amaç güttüğünü belirten Ferit Karakaya, bu sayfalara inanılmamasını da sözlerine ekledi. Sürekli olarak oyuncuların ayrılacağı ya da yeni oyuncunun katılacağı yönünde yapılan asılsız haberlere inanmak yerine BBL Esports resmi sosyal medya hesaplarını ve BBL Esports yöneticileri Ferit Karakaya, Şükrü Şentürk ve Kemal Parlak'a ait sosyal medya hesaplarından doğru bilgiye ulaşabilirsiniz.


    wtcN Asılsız Haberler Hakkında Açıklama Yaptı


    Önceki Haber
    VCT Masters 3. Aşaması Berlin'de Oynanacak

    VCT Masters 3. Aşaması Berlin'de Oynanacak

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    VALORANTRiot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan FPS oyunu VALORANT, şirkete duyulan büyük güven sebebiyle çıktığı ilk günden bu yana oyun severler tarafından tercih edilmekte. Kendine özgü oyun motoru, birbirinden farklı 15 ajan, yetenekler ile özel oyunlar yapabilme seçeneği oyuncuları en çok cezbeden özelliklerinden. Bunun yanı sıra Riot Games, League of Legends ile Espor arenasına büyük bir katkıda bulundu. Dünya genelinde yaptığı turnuvalarla Espor'u milyonlara izleten şirket, yeni

    Sonraki Haber
    Minecraft, Uzun Süredir Bilinen Bir Hatayı Yeni Düzeltti

    Minecraft, Uzun Süredir Bilinen Bir Hatayı Yeni Düzeltti

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Beklenmedik HataSon aşama niş bir oyun bulunmasına karşın on milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanan Minecraft, Snapshot 21w18a isimli yeni güncellemesini yayınladı. Caves&Cliffs güncellemesinin beta testinin bir parçası olarak gösterilen Snapshot 21w18a, mühim bir hata düzeltmesi içeriyor.Oyuncular, örs kullanırken tuttukları bir öğeyi yok etmek istediklerinde hata ile karşılaşıyorlar ve öğeyi düşürüyorlardı. Evet, laf mevzusu hata oyununun genel deneyimini etkileyecek türden değil. Söz mevzus

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim