LoL Nedir? League of Legends Nasıl Oynanır? LoL Sistem Gereksinimleri

    LoL Nedir? League of Legends Nasıl Oynanır? LoL Sistem Gereksinimleri

    LoL Nedir? League of Legends Nasıl Oynanır? LoL Sistem Gereksinimleri

    League of Legends Riot games tarafından geliştirilen ve 2009 Yılında piyasaya sürülmüştür. Moba türündeki oyunun rekabetçi modunda 5’er kişiden oluşan iki takımın amacı rakibin kulelerini ve nexus kulesini yıkarak oyunu kazanmak. League of legends Sihirdar vadisi haritasında 3 koridor vardır. Üst koridor, alt koridor, orta koridor ve bu koridorlara yardımcı olan ormancı vardır. Koridorlardaki oyuncular minyon keserek altın kazanır ve rakibin kulesine yaklaşarak hasar vermeye çalışır. Ormancıların görevi bu koridorlara yardım etmek, baskın atarak rakibin öldürülmesine yardım etmek, ejderhaları kesmek ve baron nashor üstünlüğünü sağlamaktır.


     Oyunda kendi stratejinizi belirleme şansınız var. Kendinize özel olarak hazırlayabileceğiniz rünler, sihirdar büyüleri, eşya setleri, rakibin seçimine göre sizin şampiyon seçiminiz maça bir adım önde başlamanızı sağlayabilir. Yetenekleriniz hangi role yatkınsa o rolde kendinizi geliştirmelisiniz. Bizim tavsiyemiz kendinize 2 rol seçin ve bu rollerde kendinizi geliştirin. LoL dereceli modlarda 5 Adet rol vardır bunları sıralamak gerekirse; Üst Koridor (Top lane), Orta Koridor (Mid Lane), Alt koridor için iki rol mevcut 1. Destek (Support) 2. Nişancı (Adc) ve Ormancı.

    League of Legends Nasıl Oynanır? Hangi rolde kendimi geliştirmeliyim gibi sorularınıza cevap vermeye devam edelim. İtemsatış olarak size Ormancı ve Orta Koridor olarak kendinizi geliştirmenizi tavsiye ediyoruz. Üst koridor da etkili bir rol olabilir ama bütün haritada baskınızı hissettiremeyebilirsiniz. Ormancı oynayarak koridorlara baskın (Gank) atabilir ve takım arkadaşlarınızın güçlenmesine katkı sağlayarak maçı kazanmak avantaj sağlayabilirsiniz. Orta koridor olarak kendini geliştirmek isteyen arkadaşlara önerimiz ise koridoru rahat ittirebilen şampiyonlar oynayarak sürekli yan koridorlara ve rakip ormana girerek rakibi geri düşürmek, ve oyunu kazanmak için takıma avantaj sağlamak. Ahri, Zed gibi şampiyonlarla koridorunuzu hızlıca iterek yan koridorlara destek sağlayabilir ve oyunu hızlıca kazanabilirsiniz.


    Windows İçin Minimum Sistem Gereksinimleri


    İşletim Sistemi (OS): Windows 7, Windows 8, ya da Windows 10,

    İşlemci (CPU): 3 GHz işlemci (SSE2 yönerge kümesi veya daha üstünü desteklemeli),

    Bellek (RAM): 2 GB RAM,

    Ekran Kartı (GPU): Shader 2.0b sürümü uyumlu ekran kartı,

    1920×1200’e kadar ekran çözünürlüğü,

    DirectX: DirectX v9.0c veya daha üst sürüm desteği,

    Sabit Disk (HDD): 12 GB boş sabit disk alanı,


    Windows İçin Önerilen Sistem Gereksinimleri


    İşletim Sistemi (OS): Windows 10,

    İşlemci (CPU): 3 GHz çift çekirdekli işlemci,

    Bellek (RAM): 4 GB RAM,

    Ekran Kartı (GPU): Nvidia GeForce 8800 veya AMD Radeon HD 5670,

    DirectX: DirectX v9.0c veya daha üst sürüm desteği,

    Sabit Disk (HDD): 16 GB boş sabit disk alanı,


    LoL Nedir? League of Legends Nasıl Oynanır? LoL Sistem Gereksinimleri


    Önceki Haber
    Lol Hızlı Lig Yükselme Taktikleri League of Legends Lig Atlama Rehberi

    Lol Hızlı Lig Yükselme Taktikleri League of Legends Lig Atlama Rehberi

    4 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Merhaba İtemsatış.com ziyaretçileri. Bu yazımızda size Lol Hızlı Lig Yükseltme Taktikleri League of Legends Lig Atlama Rehberi Lol nasıl lig atlarım? Lol nasıl rank kasılır? Lol dereceli Rehberi gibi sorularınızın cevaplarını alabileceğiniz yararlı bir yazı sunacağım. Bu yazıyı okuduktan sonra kendinizi daha üst liglere çıkarabileceksiniz.Önceki makalemizde size 2 adet rol seçmenizi ve bu rollerde kendinizi geliştirmenizden bahsetmiştik fakat bu makalede bütün rollerde oyuncular için çok değerli

    Sonraki Haber
    Valorant Rehberi Valorant Nasıl Oynanır? Valorant Ajan Rehberi

    Valorant Rehberi Valorant Nasıl Oynanır? Valorant Ajan Rehberi

    4 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Riot Games’in 2019 yılında duyurduğu yeni projelerinden biri olan Project A. Oyunun adı Valorant olarak belirtildi. Nisan 2020 itibarıyla piyasaya sürüldü ve kapalı beta süreci başladı. İlk aşamada sadece yayıncılara açılan kapalı betaya artık bütün oyuncular katılabiliyor. Twitch.tv üzerinde Valorant Oynayan yayıncıları izleyerek sizde valorant kapalı betasına katılma şansı yakalayabilirsiniz. Yayın izlerken size gelen bildirim ile valorant kapalı beta hesabına sahip olabilirsiniz. Riot Games o

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim