VCT Masters 3. Aşaması Berlin'de Oynanacak

    VCT Masters 3. Aşaması Berlin'de Oynanacak

    VALORANT Champions Tour 3. aşaması Almanya'nın Berlin şehrinde oynanacak. VALORANT Espor arenasında ilk defa küresel çapta bir turnuva yayınlanacak.

    VALORANT

    Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan FPS oyunu VALORANT, şirkete duyulan büyük güven sebebiyle çıktığı ilk günden bu yana oyun severler tarafından tercih edilmekte. Kendine özgü oyun motoru, birbirinden farklı 15 ajan, yetenekler ile özel oyunlar yapabilme seçeneği oyuncuları en çok cezbeden özelliklerinden. Bunun yanı sıra Riot Games, League of Legends ile Espor arenasına büyük bir katkıda bulundu. Dünya genelinde yaptığı turnuvalarla Espor'u milyonlara izleten şirket, yeni oyunu VALORANT ile de bu popülerliği sürdürmek istiyor. Küçük çapta düzenlenen turnuvaların yanı sıra ilk defa 2021 Eylül ayında küresel çapta bir Espor turnuvası Almanya'nın Berlin şehrinde yapılacak.


    VCT Masters 3. tur Berlin'de oynanacak

    9 Eylül 2021 tarihinde başlayacak olan VCT Masters 3. aşamasının 19 Eylül'de sona ereceği planlanıyor. Dünyanın dört bir yanından Almanya Berlin'e gelecek 16 takım kıyasıya mücadele edecek. Dünyanın en büyük takımlarını VALORANT arenasında takip etmek çok heyecan verici olacak.

    Mücadeleleri Twitch.tv ve Youtube canlı yayını üzerinden anlık takip edebileceksiniz.


    VCT Masters'ı kazanan Espor takımı aşağıdaki kupanın da sahibi olacak.

    VCT Masters 3. Aşaması Berlin'de Oynanacak


    Ayrıca İtemsatış.com güvencesiyle satılan VALORANT Points VP'leri satın almak için aşağıdaki linke tıklayın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Önceki Haber
    PUBG Mobile Hindistan'da Tekrardan Yayınlanacak

    PUBG Mobile Hindistan'da Tekrardan Yayınlanacak

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    PUBG Mobile Hindistan duyurusuBATTLEGROUNDS MOBILE INDIA Youtube kanalından paylaşılan videoda oyunun çok yakında çıkacağı açıklanıyor. Kanalın adında PUBG ibaresinin geçmemesinin sebebi tahminimizce ülkede Çinli şirketlere ait oyunların yasaklanmış olması. Bu yüzden oyuncular arasında PUBG mobile olarak bilinen popüler Battle Royale oyunu, Hindistan'da BATTLEGROUNDS Mobile olarak yayınlanacak. Böylece oyun ülkenin yasağına takılmadan kitlesine hizmet verebilecek.Oyunun dağıtımını Krafton üstele

    Sonraki Haber
    wtcN Asılsız Haberler Hakkında Açıklama Yaptı

    wtcN Asılsız Haberler Hakkında Açıklama Yaptı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    wtcN, Twitch kanalında yaptığı canlı yayın sırasında yaptığı açıklamada ağırlıklı olarak Twitter üzerinde yapılan asılsız haberlerin takımı ve oyuncuları kötü etkilediğini açıkladı. Sürekli olarak takımdan ayrılık, transfer haberlerini, kaynaklarımızdan gelen bilgilere göre tarzında yapan haber sitelerini ağır eleştirdi. Bu haberlerin doğruluk payı taşımadığının altını çizen wtcN, haberleri yapan sayfalarla da dalga geçti.Sadece beğeni alma amacıyla yapılan bu paylaşımların gerçeklik taşımadığın

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim