PUBG Mobile Hindistan'da Tekrardan Yayınlanacak

    PUBG Mobile Hindistan'da Tekrardan Yayınlanacak

    2020 yılının Eylül ayında Hindistan'da yasaklanan ve milyonlarca oyuncusunu kaybeden Tencent Games yeni projesiyle oyuncularının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    PUBG Mobile Hindistan duyurusu

    BATTLEGROUNDS MOBILE INDIA Youtube kanalından paylaşılan videoda oyunun çok yakında çıkacağı açıklanıyor. Kanalın adında PUBG ibaresinin geçmemesinin sebebi tahminimizce ülkede Çinli şirketlere ait oyunların yasaklanmış olması. Bu yüzden oyuncular arasında PUBG mobile olarak bilinen popüler Battle Royale oyunu, Hindistan'da BATTLEGROUNDS Mobile olarak yayınlanacak. Böylece oyun ülkenin yasağına takılmadan kitlesine hizmet verebilecek.


    Oyunun dağıtımını Krafton üstelenecek, merak edilen tek konu oyunun tekrardan yasaklanıp yasaklanmayacağı. Eğer bir yasak söz konusu olmazsa BATTLEGROUNDS Mobile India yine aynı popülerliğine kavuşabilir.


    PUBG Mobile Türkiye oyuncuları için hizmet veren itemsatis.com üzerinden UC satın alabilirsiniz, link aşağıda.

    https://www.itemsatis.com/urunler/pubg-mobile-uc.html


    Önceki Haber
    CS:GO 360 Nedir?

    CS:GO 360 Nedir?

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Riot Games'in geliştirdiği ve yayınladığı VALORANT FPS oyunun çıkışıyla birlikte Valve'da çalışmalarınız hızlandırmak zorunda kaldı. Bu tarihten itibaren eskiye göre nispeten daha fazla güncellemeler yapılmaya başlandı. Ama ne yapılırsa yapılsın CS:GO'daki hilecilere bir çözüm bulunamıyor. Bu konudaki şikayetlerini Valve'a yıllardır her platformdan ileten Counter Strike Global Offensive oyuncuları henüz kesin bir çözüm bulunamadığı için hoşnutsuz. Şirket hile sorunu ile uğraşmak yerine yeni sist

    Sonraki Haber
    VCT Masters 3. Aşaması Berlin'de Oynanacak

    VCT Masters 3. Aşaması Berlin'de Oynanacak

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    VALORANTRiot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan FPS oyunu VALORANT, şirkete duyulan büyük güven sebebiyle çıktığı ilk günden bu yana oyun severler tarafından tercih edilmekte. Kendine özgü oyun motoru, birbirinden farklı 15 ajan, yetenekler ile özel oyunlar yapabilme seçeneği oyuncuları en çok cezbeden özelliklerinden. Bunun yanı sıra Riot Games, League of Legends ile Espor arenasına büyük bir katkıda bulundu. Dünya genelinde yaptığı turnuvalarla Espor'u milyonlara izleten şirket, yeni

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim