Yeni Call of Duty Oyununu Kimin Geliştireceği Belli Oldu

    Yeni Call of Duty Oyununu Kimin Geliştireceği Belli Oldu

    Activision'un en üst düzey yöneticilerinden biri olan Dan Alegre, yeni Call of Duty oyununu kimin geliştireceğini açıkladı, detaylar aşağıda.

    Call of Duty birincil şahıs nişancı oyunları arasında açık ara farkla en çok oynanan oyun konumunda. Her sene yeni bir oyun çıkartan Activision, 2021 yılında çıkacak oyunu kimin geliştireceğini açıkladı. Şirketin COO'su konumunda bulunan Dan Alegre, yaptığı açıklamada oyunu kimin geliştireceğini kamuoyuyla paylaştı.


    2021'de çıkacak Call of Duty oyununu Sledgehammer Games geliştirecek

    2021 yılı son çeyreğinde çıkması olası olan Call of Duty oyununu Sledgehammer Games geliştirecek. Sledgehammer Games daha önce geliştirdiği Call of Duty WWII ile adını duyurmuştu. Ayrıca şirket Call of Duty Modern Warfare 3, Call of Duty Advanced Warfare ve son olarak da Call of Duty Black Ops: Cold War'ın da yapım sürecine destek sağlamıştı.


    Yapılan açıklamanın devamında ise oyunun 2021 sonbaharında çıkabileceği belirtildi. Bu tarih net olmamakla birlikte, Activision önümüzdeki aylarda net tarihi açıklayacaktır. Call of Duty'nin 2021'de çıkacak oyununun hangi dönemde geçeceği konusunda henüz net bir açıklama yok. Ama tahminlerimiz 2. dünya savaşı konulu olabileceği yönünde.


    Önceki Haber
    LoL 11.9 Meta Şampiyonları Tier List

    LoL 11.9 Meta Şampiyonları Tier List

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends 11. sezonuyla birlikte oynanış büyük ölçüde değişmişti. Zamanla buna adapte olmaya çalışırken oyuna eklenen yeni şampiyonlarda dengeyi alt üst etti. Bugün sizlerle LoL 11.9 yamasının meta şampiyonlarını paylaşacağız.LoL 11.9 yaması meta şampiyonları tier list11.9 yama notlarından sonra en güçlü koridor şampiyonları aşağıda listelenmiştir;Üst koridor (Top Lane) God Tier ListWukongDr. MundoCho GathMalphiteNasusShenUrgothGarenKledDariusOrmancı (Jungler) God Tier ListMorganaVolibea

    Sonraki Haber
    FIFA 21 İçin Dev İndirim

    FIFA 21 İçin Dev İndirim

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    FIFA 21 %67 indirimli fiyatıyla Steam'de satıştaEA Sports tarafından geliştirilen Futbol simülasyon oyunu FIFA 21, 5 Ekim 2020 tarihinde hizmete sunuldu. Bu tarihten itibaren dünya genelinde milyonlarca satışa ulaştı. Futbol keyfini bilgisayarınızda veya konsolunuzda dibine kadar yaşamak isterseniz FIFA 21 sizin için doğru tercih olacaktır. Üstelik Steam, FIFA 21 için özel bir indirim gerçekleştirdi. İndirimin son geçerlilik tarihi 10 Mayıs 2021 olarak duyuruldu.An itibarıyla FIFA 21 satın almak

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim