PUBG'nin Ücretsiz Versiyonu PUBG Lite Sona Erdi

    PUBG'nin Ücretsiz Versiyonu PUBG Lite Sona Erdi

    Popüler battle royale oyunu PUBGnin parasız, düşük sistem gereksinimli bir versiyonu olan PUBG Lite, dün itibarıyla hizmetini sona erdirdi. PUBG deneyimi artık yalnızca PUBG ve PUBG Mobile sürümlerinden sürdürülebiliyor.

    Lite'ın Kapanış Nedenleri

    Battle royale türünün bir devre bütün oyun dünyasını tutsak almasının arkasındaki en mühim etkenlerden kabul edilen PlayerUnknowns Battlegrounds yahut özetlemek gerekirse PUBG, hem nispeten yüksek sistem ihtiyaçları bununla beraber ücretli bir oyun olması sebebi ile en büyük rakibi olan Fortnite ile rekabette dezavantajlı görünüyordu.


    Geliştiriciler, PUBG'nin hem daha makul sistem sistem ihtiyaçları bununla beraber "parasız oynama" imkanı sunarak daha iyi bir rekabet oluşturabilmesi için 2019 yılının başlarında PUBG Lite sürümünü yayınlamışlardı. Orijinal PUBG ile PUBG Mobile arası bir tecrübe sunan PUBG Lite, muayyen bir popülerliğe ulaşmış olsa da oyun severlerin beklentilerini karşılaşmayı başaramamıştı.

    PUBG'nin Ücretsiz Versiyonu PUBG Lite Sona Erdi


    Geliştiriciler, geçtiğimiz ayın sonlarında yayınlamış oldukları bir tebliğ ile nisan ayının sonucunda PUBG Lite'ın fişinin çekileceğini açıklamışlardı ki o şekildeki de oldu. PUBG Lite "hizmeti", 29 Nisan itibarıyla sonlandırıldı. Ayrıca geliştiriciler, 29 Mayıs itibarıyla PUBG Lite için artık Oyuncu Desteği de tekrardan sunulmayacağını belirttiler.


    Hizmetin sonlandığına dair son mesaj şu şekildedir:


    Sevgili Oyuncularımız,


    Bizimle beraber olan müthiş sayıda PUBG LITE severin tutkusu ve desteği için son aşama minnettarız. COVID-19 pandemisinin sıkıntılı zamanlarında PUBG LITE’ın taraftarlarımıza güvende kalmanın keyifli bir yolunu sunduğunu umuyoruz.


    Ne yazık ki uzun uzun düşündükten sonrasında hizmeti kapatma yönünde sıkıntılı bir karar aldık ve yolculuğumuz için vakit doldu. Ne kadar üzülsek de plana göre PUBG LITE hizmetini 29 Nisan 2021’de (UTC) sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz.


    Önceki Haber
    GTA 6 ile İlgili Yeni Bir İş İlanı Görüldü

    GTA 6 ile İlgili Yeni Bir İş İlanı Görüldü

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Kaybolan Umutların Geri GelişiVideo oyun tutkunlarının uzun süreden beri bekledikleri Grand Theft Auto 6 (GTA 6) ile alakalı kafa karıştıran ve oyuncuların hevesini artıran bir büyüme yaşandı. GTA oyunlarının geliştirilmesinden görevli olan Rockstar North, açmış olduğu iş ilanı ile oyunla alakalı solmak suretiyle olan umutları yine yeşertti. Elbette bu iş ilanının GTA 6 ile alakalı bulunduğunu söylemek kati olarak olası değil sadece gelişmeler, akıllara başka belki de getirmiyor.The National tar

    Sonraki Haber
    Netflix, League of Legends Dizisi Arcane'in Yeni Fragmanını Paylaştı

    Netflix, League of Legends Dizisi Arcane'in Yeni Fragmanını Paylaştı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    League of Legends Dizisi ArcaneNeredeyse iki sene ilkin Riot Games, dünya genelinde şöhrete haiz oyunu League of Legends evreninde geçecek bir animasyon olan Arcanei duyurmuştu. Pandemi sebebiyle gösterime girişi ertelenen yapımın yeni fragmanu bugün yayınlandı.Fragmanda, League of Legends dünyasının iki sevilen kahramanı olan VI ve Jinx karşılıyor. 19 saniyelik bu kısa fragman, yapımdan daha ilkin görülmemiş sahneleri de içeriyor. Jinx ve VInin yapımın ana karakterleri olacağı daha ilkin de kon

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim