GTA 6 ile İlgili Yeni Bir İş İlanı Görüldü

    GTA 6 ile İlgili Yeni Bir İş İlanı Görüldü

    Rockstar Gamesin Rockstar North, şu demek oluyor ki GTAyı geliştiren stüdyo için açmış olduğu bir iş ilanı, oyuncuların GTA 6 ile alakalı solmak suretiyle olan umutlarını yine yeşertti. Görünen o ki Rockstar North, geliştirmekte olduğu bir oyundaki hataları bulacak ve onları düzeltecek bir eleman arayışında.

    Kaybolan Umutların Geri Gelişi

    Video oyun tutkunlarının uzun süreden beri bekledikleri Grand Theft Auto 6 (GTA 6) ile alakalı kafa karıştıran ve oyuncuların hevesini artıran bir büyüme yaşandı. GTA oyunlarının geliştirilmesinden görevli olan Rockstar North, açmış olduğu iş ilanı ile oyunla alakalı solmak suretiyle olan umutları yine yeşertti. Elbette bu iş ilanının GTA 6 ile alakalı bulunduğunu söylemek kati olarak olası değil sadece gelişmeler, akıllara başka belki de getirmiyor.


    The National tarafınca tespit edilen iş ilanı, Rockstar Gamesin 3 elemana ihtiyacı bulunduğunu gözler önüne seriyor. Bu elemanların Hindistan, Londra ve Edinburgh (Rockstar North) merkezlerinde çalışacağını söyleyen Rockstar Games yetkilileri, bu kere video oyun sektöründeki nispeten deneyimli isimlere gereksinim duyacaklar. Peki bu elemanlar ne mi yapacak? Ve bu ilanlar, iyi mi oluyor da GTA 6 ilişkilendirilebiliyor?

    GTA 6 ile İlgili Yeni Bir İş İlanı Görüldü

    Rockstar Gamesin GTAyı geliştiren stüdyo için açmış olduğu iş ilanı, oyunları kontrol edecek birisine gereksinim duyulduğunu gözler önüne seriyor. Bu da oyuncuların GTA 6 umutlarının yine yeşermesine yol açtı. Çünkü Rockstar North, up uzun bir süredir GTA dışında bir proje ile alakalı çalışmıyor. En azından bunun aksi yönünde bir izahat yapılmadı. İşte bu da laf mevzusu eleman ihtiyacının GTA 6 için bulunduğunu düşündürüyor. Yalnız mevzunun GTA 6 ile alakalı oluşunu düşündüren tek şey bu değil.


    İş ilanında yer edinen tanımlara göre işe alınacak kişi, vaka günlükleri, monitör görüntüleri ve videolar vesilesiyle geliştirilmekte olan bir oyundaki hataları ilkin bulup, sonrasında da bu hataları düzeltecek. Bu da Rockstar North'un bir proje için sona geldiği, artık o projedeki hataların giderilme aşamasına geçilmiş olduğu anlamına geliyor. İşte bu oyunun ne olduğu düşüncesi, bütün yolların GTA 6'ya çıkmasına yol açıyor. Peki sizin bu konudaki düşünceniz nelerdir? Rockstar North'un alacağı kontrol uzmanı, GTA 6 için mi yoksa değişik bir proje için mi çalışacak?


    Önceki Haber
    FIFA 21 Kozmetikleri FUT Mağazasında Satılmaya Başladı

    FIFA 21 Kozmetikleri FUT Mağazasında Satılmaya Başladı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Fiyatlar Uygun DeğildiEA Sports’un Ekim’de piyasaya sürdüğü FIFA 21’de kozmetik eşyalara haiz olmak isteyenler, bugüne dek yalnızca loot kutularına bel bağlıyorlardı. Fakat bugün gösterilen güncellemeyle beraber FIFA 21 Ultimate Team mağazasına eklenen Stadium sekmesi, oyuncuların loot kutularına olan bağımlılığını bir nebze ortadan kaldırdı.Stadium sekmesi üstünden oyuncular, afiş, stadyum teması, yeni iç ve dış saha formaları satın alma imkânına haiz oldu. Bu eşyalar bir bir satın alınabildiği

    Sonraki Haber
    PUBG'nin Ücretsiz Versiyonu PUBG Lite Sona Erdi

    PUBG'nin Ücretsiz Versiyonu PUBG Lite Sona Erdi

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Lite'ın Kapanış NedenleriBattle royale türünün bir devre bütün oyun dünyasını tutsak almasının arkasındaki en mühim etkenlerden kabul edilen PlayerUnknowns Battlegrounds yahut özetlemek gerekirse PUBG, hem nispeten yüksek sistem ihtiyaçları bununla beraber ücretli bir oyun olması sebebi ile en büyük rakibi olan Fortnite ile rekabette dezavantajlı görünüyordu.Geliştiriciler, PUBG'nin hem daha makul sistem sistem ihtiyaçları bununla beraber "parasız oynama" imkanı sunarak daha iyi bir rekabet oluş

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim