FIFA 21, Xbox Game Pass ve EA Play'e Dahil Ediliyor

    FIFA 21, Xbox Game Pass ve EA Play'e Dahil Ediliyor

    FIFA 21, Xbox Game Pass ve EA Play'e 6 Mayıs itibarıyla ekleniyor. Oyuncular tarafından uzun süredir beklenen bu girişim olumlu tepkiler topladı.

    EA, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda FIFA 21'in EA Play sistemine dahil edeceğini duyurmuştu. Bu duyurudan kısa süre önce de Microsoft ile anlaşmaya vardığını duyurmuştu. Bu gelişme üzerine FIFA 21, 6 Mayıs'ta Xbox Game Pass'e de dahil edilecek.

    EA Play aboneleri oyunu dilediği gibi oynayabilecek ve özel ödüllerin de sahibi olacak. Ultimate Team formaları, Volta oyun modu ekipmanları gibi içeriklere sahip olabilecekler.


    Oyuncular bu kararın biraz geç olduğunu düşünse de, FIFA 21'in EA Play sistemine dahil edilmesini çok olumlu bir gelişme olarak karşıladılar. Sisteme eklenecek diğer oyunları da büyük bir heyecanlar bekliyorlar.


    Önceki Haber
    PUBG %50 İndirimde

    PUBG %50 İndirimde

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    PUBG %50 indirimli olarak satıştaBattle Royale oyunlarının öncüsü olan PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS oyuncular arasında bilinen adıyla PUBG Steam üzerinde %50 indirime girdi. Steam hafta ortası çılgınlığı kampanyası kapsamında normal satış fiyatı 87₺ olan PUBG, 43.50₺ karşılığında satın alınabilecek. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen İtemsatış.com üzerinden Steam Cüzdan Kodu alın ve %50 indirimli PUBG'yi kapın!PUBG nasıl satın alınır?%50 indirimli PUBG satın almak için bu linke tıklayın. Ama acel

    Sonraki Haber
    VALORANT Oyun İçi Sesli İletişim Kayıt Altına Alınacak

    VALORANT Oyun İçi Sesli İletişim Kayıt Altına Alınacak

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Riot Games'e ait en büyük 2 oyun olan League of Legends ve VALORANT'ın ortak bir problemi var. Bu ortak problemin adı Toxic diye adlandırdığımız kişiler. Bu oyuncular gerek sesli iletişim, gerek yazılı iletişimi kullanarak hakaretlerde bulunuyor veya diğer oyuncuları bir şekilde rahatsız ediyor. Bu konuyla ilgili yıllardır güncellemeler yapılsa da bir türlü önüne geçilemedi.VALORANT sesli görüşmelerinizi kayıt altına alınacakLoL gibi oyunlarda işaretler ve yazılı sohbeti kullanarak takım arkadaş

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim