PUBG %50 İndirimde

    PUBG %50 İndirimde

    Dünyanın en büyük oyun platformu Steam hafta ortası çılgınlığı indirimleri kapsamında PUBG %50 indirime girdi, detaylar aşağıda.

    PUBG %50 indirimli olarak satışta

    Battle Royale oyunlarının öncüsü olan PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS oyuncular arasında bilinen adıyla PUBG Steam üzerinde %50 indirime girdi. Steam hafta ortası çılgınlığı kampanyası kapsamında normal satış fiyatı 87₺ olan PUBG, 43.50₺ karşılığında satın alınabilecek. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen İtemsatış.com üzerinden Steam Cüzdan Kodu alın ve %50 indirimli PUBG'yi kapın!


    PUBG %50 İndirimde


    PUBG nasıl satın alınır?

    %50 indirimli PUBG satın almak için bu linke tıklayın. Ama acele edin çünkü indirim 5 Mayıs 2021'e kadar geçerli olacak. İtemsatış üzerinden satın alacağınız Steam Cüzdan Kodları ile PUBG satın alabilirsiniz, link aşağıda.

    https://www.itemsatis.com/urunler/steam-cuzdan-kodu.html


    Önceki Haber
    Steam Altın Hafta İndirimleri

    Steam Altın Hafta İndirimleri

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Steam'in yeni duyurduğu kampanyası Altın Hafta İndirimleri başladı. Japonya'da bir gelenek olan altın hafta dolayısıyla yapılan bu kampanya sayesinde kullanıcılar oyunları indirimli şekilde satın alabilecek. Steam altın haftası indirimleri 6 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak. Bu yüzden acele edin ve indirimli oyunları kapın! İndirimleri oyunları almadan önce İtemsatış'tan Steam Cüzdan Kodu satın alın!Death Stranding: %60 indirimle 159, 60₺Little Nightmares: %80 indirimle 6,21₺Devil May Cry 5:

    Sonraki Haber
    FIFA 21, Xbox Game Pass ve EA Play'e Dahil Ediliyor

    FIFA 21, Xbox Game Pass ve EA Play'e Dahil Ediliyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    EA, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda FIFA 21'in EA Play sistemine dahil edeceğini duyurmuştu. Bu duyurudan kısa süre önce de Microsoft ile anlaşmaya vardığını duyurmuştu. Bu gelişme üzerine FIFA 21, 6 Mayıs'ta Xbox Game Pass'e de dahil edilecek. EA Play aboneleri oyunu dilediği gibi oynayabilecek ve özel ödüllerin de sahibi olacak. Ultimate Team formaları, Volta oyun modu ekipmanları gibi içeriklere sahip olabilecekler.Oyuncular bu kararın biraz geç olduğunu düşünse de, FIFA 21'in EA

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim