League of Legends Şampiyon yol Haritası Nisan Ayı

    League of Legends Şampiyon yol Haritası Nisan Ayı

    League of Legends'in bir sonraki güncelleme ve yeni şampiyonlarını 2021 senesi için belirlenen konseptler ve fragmanları açıklayacağımız detaylı yazımız aşağıda.

    Mundo Güncellemesi

    Nihayet güncellenen Zaunun Delisinin oldukca yakında çıkacağını söyleyebiliriz. Sabırlı olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz (şampiyonun kostüm sayısını birazcık hafife almışız).

    ilk olarak Mundonun yeni repliklerinden birkaçını paylaşmak istiyoruz. Mundo yeni seslendirmesinde mevcut Mundodan bir tık daha akıllı. Daha salak olması aslına bakarsanız imkânsızdı; bu sebeple mevcut seslendirmesi seçtiği yöntemlerin (bunlar her ne kadar şaibeli olsa da) gerisinde yatan fikir tarzını bırakın, "doktor" olduğu için bile bahsetmiyordu. Fakat daha ilkin de söylediğimiz benzer biçimde Mundonun karanlık fakat komik (ve aptal) kişiliğini korumak istiyoruz ve seslendirmesi bunun mühim bir parçası.

    League of Legends Şampiyon yol Haritası Nisan Ayı

    Deli Balta Mundo

    League of Legends Şampiyon yol Haritası Nisan Ayı

    İş Adamı Mundo

    Son olarak efsanevi kostümü İşadamı Mundo'ya son birkaç iyileştirme yapılıyor


    Orta Koridor Nişancısı

    Fazlaca orta koridorda oynanacak bir nişancı tasarlamak. Lucian, Corki ve Tristana şeklinde şampiyonları geçmişte orta koridorda gördüysek de hiçbiri bu koridora hususi olarak tasarlanmış şeklinde hissettirmiyordu. İncelikle tasarlanmış harita dolaşma rotaları ve yüksek düello yeteneği şeklinde genel anlamda bu koridordaki şampiyonlarda gördüğümüz özelliklere haiz değillerdi. Orta koridor için tasarlanmış bir nişancı, hem ekibe örneksiz bir şampiyon ekleyecekti aynı zamanda orta koridordaki suikastçı ve biçici oyuncularına epey cazibeli gelecekti.

    Şu anda Senna ve Lucian için işler pek yolunda gitmiyor fakat bir ihtimal de yeni Işık Muhafızları onlara ümit olabilir.

    League of Legends Şampiyon yol Haritası Nisan Ayı


    Orta Koridor Büyücüsü

    Orta koridor büyücüsünün nişancıdan ilkin çıkacağını söylenmişti. Yeni kasvetli yordleımızın güç kaynağının görsel açıdan cazibeli olması için yeni teknolojilerden faydalanmamız gerekiyor. Dolayısıyla onun birazcık daha geliştirme süresine ihtiyacı olduğuna karar verdik. Ayrıca kabiliyet seti üzerinde çalıştıkça, kendisi uzun menzilli bir büyücüden oldukça klasik bir büyücüye benzemeye başladı. Tabii hiperaktif şampiyonlar çevresinde hoplayıp zıplarken hâlâ aşırı sinirleniyor. Bu yönü zerre değişmedi. Hatta tepesi attığında her yere saadet saçan ve sinek şeklinde çevresinde dolaşan bütün ömür formlarını yok etmeye çalışıyor.

    Gecikmeye karşın bu şampiyon Viegonun hikâyesinde büyük bir rol oynayacak. Dolayısıyla yatağından kalkıp Sihirdar Vadisindeki bütün renkleri siyaha boyamaya karar vermeden birkaç ay ilkin onun gölgesini Runeterranın muhtelif bölgelerinde görebilirsiniz.

    League of Legends Şampiyon yol Haritası Nisan Ayı


    Udyr Güncellemesi

    Bildiğiniz suretiyle Udyr, geçtiğimiz aylarda düzenlediğimiz Oyuncuların Tercihi Görsel ve Oynanış Yenilemesi Oylamasını kazandı. O zamandan beri yaşlı ruh gezginimizi baştan aşağı yeniliyoruz. Hâlâ geliştirme döneminin başındayız. Bu yüzden koca bir makale oluşturacak ehil içeriğe haiz değiliz; ama gelecek aylarda onun ile alakalı bir yazı paylaşmayı planlıyoruz.

    Bu sırada Justin “RiotEarp” Albersın üzerinde çalmış olduğu birkaç eskiz çizimi paylaşmak ve bunların hangisinin sizde yankı bulduğunu öğrenmek istiyoruz.

    League of Legends Şampiyon yol Haritası Nisan Ayı


    Yeni Nişancı ( Alt Koridor )

    Viegonun efsanesinde ilerledikçe, paylaşacak daha çok gelişmemiz olacak. Böylesine iç karartıcı bir hikâyeyi bitirdikten sonra, direkt senenin geri kalanında getireceğimiz yeniliklerin üzerinde çalışmaya başlayacağız. Runeterranın azimli, hiç pes etmek bilmeyen bölgelerinden birini temsil edecek şok edici yeni nişancımıza (bu sefer alt koridorda oynanacak) hazır olun.

    League of Legends Şampiyon yol Haritası Nisan Ayı


    Önceki Haber
    Geforce Now Kütüphanesine 7 Yeni Oyun Eklendi

    Geforce Now Kütüphanesine 7 Yeni Oyun Eklendi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Geçen hafta eklenen 15 oyundan sonra 29 Nisanda 7 yeni oyun daha GeForce Now'a eklenecek. Teknolojide devrim niteliğinde bir proje olan GeForce Now'a 29 Nisanda eklenen 7 oyun;GoNNER (Epic Games)Chinese Parents (Steam)R-Type Final 2 (Steam)The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos (Epic Games)SOMA (Epic Games)Yooka-Laylee and the Impossible Lair (Epic Games)Darksiders II Deathnitive Edition (Epic Games)Ek olarak Nvidia, GeForce NOW için yaptığı 2.0.29 güncellemesiyle birlikte bazı iyileştir

    Sonraki Haber
    Apex Legends Mobile Geliyor

    Apex Legends Mobile Geliyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Apex Legends Mobile Betası başladıElectronic Arts, Apex Legends mobil versiyonu için beta sürecini 2 Asya ülkesiyle test etmeye başladı. Şimdilik oyuna sadece Filipinler ve Hindistan'da yaşayan oyuncular erişebilecek. Yalnızca Android kullanıcıları için başlayan beta süreci sona erene kadar oyundaki hatalar düzeltilecek ve güncellemeler yapılacak.Apex Legends Mobile ön kayıtŞirket ön kayıt sürecinin de başladığını bildirdi, bu link üzerinden Apex Legends Mobile'e Google Play Store üzerinden ulaş

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim