VCT Challangers Kazananları Bugün Karşılaşıyor

    VCT Challangers Kazananları Bugün Karşılaşıyor

    VALORANT Championship Tour EMEA Challangers turnuvasının Playofflarının kazananları bugün karşılaşıyor.

    23 Nisan'da başlayan VCT EMEA Challangers turnuvasına davet edilen takımlar şöyleydi;

    A grubu

    • BBL Esports
    • FunPlus Phoenix
    • Team Liquid
    • Gambit Esports

    A grubunda temsilcimiz BBL Esports önce Team Liquid'e 2-1 mağlup oldu, ardından Gambit'e 2-0 kaybederek turnuvaya veya etti. İlk maçında FPX'e 2-0 kaybeden Gambit, BBL'i yenerek, diğer grubun kaybedeniyle oynamaya hak kazanırken, bugün oynanacak olan FPX ve Team Liquid maçının kazananı diğer grubun kazananıyla oynayacak.

    B grubu

    • Oxygen
    • Futbolist
    • FNATIC
    • Guild Esports

    FNATIC'e karşı 2-0 kaybeden Oxygen ve Guild'e 2-0 kaybeden Futbolist ekipleri kaybedenler karşılaşmasında kozlarını paylaştı. Bu mücadeleyi OXG 2-0 üstünlükle tamamlayarak Futbolist'i turnuvadan eledi. OXG bugün oynanacak FNATIC ve Guild maçının kaybedeniyle oynamaya hak kazandı.


    Bugün oynanacak maçlar

    29 Nisan 18:00'da Team Liquid ve FunPlus Phoenix arasında oynanacak maçla günün açılışı yapılacak. Ardından saat 20:00'da FNATIC Esports ve GUILD Esports karşılaşacak. Karşılaşmaların galipleri birbiriyle oynayacak, kaybedenleri ise kendi grubunda kaybeden takımla oynayacak.


    Önceki Haber
    VALORANT 2. Bölüm 3. Kısım Oynanış Videosu

    VALORANT 2. Bölüm 3. Kısım Oynanış Videosu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Riot Games denince akla ilk sırada gelen şeylerden biri olan tanıtım videoları...28 Nisandan itibaren geçerli olacak 2. bölüm 3. kısımla birlikte yeni harita, yeni uğurlar ve yeni Battle Pass oyuna eklenmiş olacak. Yeni savaş bileti ödüllerini incelemek için hemen oyuna girin! Ayrıca savaş bileti satın almak için de İtemsatış'tan VALORANT VP satın alabilirsiniz.Yeni harita BreezeVALORANT'a eklenen en son harita olan Breeze bugün itibarıyla oynanabilir durumda olacak. Breeze haritasına özel 2 haf

    Sonraki Haber
    Fortnite Gelir Oranları

    Fortnite Gelir Oranları

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Epic Games ve People Can Fly tarafından geliştirilen çoklu platform destekli Battle Royale oyunu Fortnite ilk olarak 2017'de çıkış yaptı. PUBG'ye rakip olarak piyasaya sürülen Fortnite kısa sürede oyuncular tarafından büyük beğeni topladı. Kendine has oynanış mekaniğiyle yayın platformlarında uzun süre rekorlar kırarak en tepede oturdu. Bunun yanı sıra düzenlediği turnuvalar ile milyonlarca dolar dağıtarak rekabetçi oyuna desteğini de hiç esirgemedi. Bu denli başarılı politikaların şirkete kazan

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim