VALORANT 2. Bölüm 3. Kısım Oynanış Videosu

    VALORANT 2. Bölüm 3. Kısım Oynanış Videosu

    Riot Games'in FPS oyunu VALORANT'ın 2. bölüm 3. kısım oynanış videosu VALORANT Türkiye resmi Youtube kanalında yayınlandı.

    Riot Games denince akla ilk sırada gelen şeylerden biri olan tanıtım videoları...


    28 Nisandan itibaren geçerli olacak 2. bölüm 3. kısımla birlikte yeni harita, yeni uğurlar ve yeni Battle Pass oyuna eklenmiş olacak. Yeni savaş bileti ödüllerini incelemek için hemen oyuna girin! Ayrıca savaş bileti satın almak için de İtemsatış'tan VALORANT VP satın alabilirsiniz.


    Yeni harita Breeze

    VALORANT'a eklenen en son harita olan Breeze bugün itibarıyla oynanabilir durumda olacak. Breeze haritasına özel 2 hafta boyunca derecesiz sıra açılacak, bu sayede tüm VALORANT oyuncuları yeni harita Breeze'i test etme şansına sahip olacak. Karayip adaları konseptli haritadaki hatalar da bu süre içerisinde giderilerek 2 hafta sonrasında dereceli maçlar için hazır durumda olacaktır.


    Oldukça büyük olan bu haritada keskin nişancı silahları oldukça güçlü konumda olacak. Aynı şekilde mesafe kat eden, alan kapatan ajanların da değeri katlanarak artacaktır. Bu yüzden şimdiden Operatör silahında ve Jett, Astra gibi şampiyonlarda kendinizi geliştirin!


    İtemsatış üzerinden %10 indirimli ucuza VALORANT Points VP satın almak için aşağıdaki linke tıklayın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Twitch Yayıncısı Jahrein Milletvekili Adayı Olacak

    Twitch Yayıncısı Jahrein Milletvekili Adayı Olacak

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Ahmet "Jahrein" Sonuç milletvekili adayı olacağını açıkladıTwitch.tv platformunda 1,573,083 takipçiye ve 9,872 aktif aboneye sahip olan yayıncı Jahrein milletvekili adayı olacağını açıkladı. 2023 seçimleri için çalışmalara başladığını söyleyen Ahmet Sonuç'un ise henüz hangi partiden katılacağı belli değil. Ama hangi partiden katılmayacağına dair ufak detayları izleyicileriyle paylaştı.Twitter hesabını aktif olarak kullanan ve politik mesajlardan kaçınmayan Ahmet "Jahrein" Sonuç sosyal medya plat

    Sonraki Haber
    VCT Challangers Kazananları Bugün Karşılaşıyor

    VCT Challangers Kazananları Bugün Karşılaşıyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    23 Nisan'da başlayan VCT EMEA Challangers turnuvasına davet edilen takımlar şöyleydi;A grubuBBL EsportsFunPlus PhoenixTeam LiquidGambit EsportsA grubunda temsilcimiz BBL Esports önce Team Liquid'e 2-1 mağlup oldu, ardından Gambit'e 2-0 kaybederek turnuvaya veya etti. İlk maçında FPX'e 2-0 kaybeden Gambit, BBL'i yenerek, diğer grubun kaybedeniyle oynamaya hak kazanırken, bugün oynanacak olan FPX ve Team Liquid maçının kazananı diğer grubun kazananıyla oynayacak.B grubuOxygenFutbolistFNATICGuild E

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim