Twitch Yayıncısı Jahrein Milletvekili Adayı Olacak

    Twitch Yayıncısı Jahrein Milletvekili Adayı Olacak

    Twitch.tv canlı yayın platformunun en eski ve en popüler yayıncılarından olan Ahmet "Jahrein" Sonuç milletvekili adayı olacağını açıkladı. Detaylar ve daha fazlası aşağıda.

    Ahmet "Jahrein" Sonuç milletvekili adayı olacağını açıkladı

    Twitch.tv platformunda 1,573,083 takipçiye ve 9,872 aktif aboneye sahip olan yayıncı Jahrein milletvekili adayı olacağını açıkladı. 2023 seçimleri için çalışmalara başladığını söyleyen Ahmet Sonuç'un ise henüz hangi partiden katılacağı belli değil. Ama hangi partiden katılmayacağına dair ufak detayları izleyicileriyle paylaştı.


    Twitter hesabını aktif olarak kullanan ve politik mesajlardan kaçınmayan Ahmet "Jahrein" Sonuç sosyal medya platformundaki cesur eleştirileriyle zaman zaman çok konuşulanlar arasına giriyordu. Jahrein'in milletvekili adaylığı sosyal medyanın gücünü ortaya koyarak bir tepki mesajı vermeye yeterli olabilir.


    Jahrein'in açıklamaları:

    2023 seçimlerine bağımsız aday olarak katılacağını açıklayan Ahmet Sonuç, "oy verip vermemek size kalmış" diyerek ne kadar ciddi olduğunu ortaya koydu. Artık dünyada bazı dengelerin değiştiğini söyleyen Jahrein, Avrupa'da siyasetçilerin gençleştiğini ve bunun ülkemizde de böyle olması gerektiğini savunuyor. Yaşı büyük siyasetçilerin gençlerin sorununu anlayamayacağını ve bu yüzden de yardımcı olamayacağını savunan Jahrein'in hedef kitlesi ile olan yakınlığı sebebiyle seçimlerde başarılı olması çok olası.


    Jahrein'in adaylığını açıkladığı yayının Youtube videosu:

    Gelişmelerden haberdar olmak için Jahrein'in Youtube, Twitter ve Twitch.tv hesaplarını takip etmeyi unutmayın!


    Twitch Yayıncısı Jahrein Milletvekili Adayı Olacak


    Önceki Haber
    VALORANT 2.08 Yama Notları

    VALORANT 2.08 Yama Notları

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Riot Games, popüler FPS oyunu VALORANT'ı hiç boş bırakmıyor. Düzenli olarak gelen güncellemeler ve içeriklerle birlikte oyuncu kitlesini memnun etmeyi amaçlıyor. Buna istinaden yeni yayınladığı makalede VALORANT 2.08 yama notlarını oyuncularla paylaştı.VALORANT 2.08 yama notlarında dikkat çekenlerYeni harita BreezeKarayip adaları konseptli VALORANT yeni haritası Breeze 2.08 yaması ile birlikte artık oynanabilir! Haritanın yeni olması sebebiyle 2 hafta boyunca oyuncular Breeze haritasını seçerek

    Sonraki Haber
    VALORANT 2. Bölüm 3. Kısım Oynanış Videosu

    VALORANT 2. Bölüm 3. Kısım Oynanış Videosu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Riot Games denince akla ilk sırada gelen şeylerden biri olan tanıtım videoları...28 Nisandan itibaren geçerli olacak 2. bölüm 3. kısımla birlikte yeni harita, yeni uğurlar ve yeni Battle Pass oyuna eklenmiş olacak. Yeni savaş bileti ödüllerini incelemek için hemen oyuna girin! Ayrıca savaş bileti satın almak için de İtemsatış'tan VALORANT VP satın alabilirsiniz.Yeni harita BreezeVALORANT'a eklenen en son harita olan Breeze bugün itibarıyla oynanabilir durumda olacak. Breeze haritasına özel 2 haf

    En son yorumlar
    RentaPin
    RentaPin
    nc
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim