Fortnite'a Neymar Transferi

    Fortnite'a Neymar Transferi

    Epic Games'in dünyaca ünlü Battle Royale oyunu Fortnite'ın, 6. sezonunun 2. bölümünde Neymar'ın karakter görünümü olarak ekleneceği açıklanmıştı. Düne kadar ortada bir resim yokken paylaşılan Youtube videosu Neymar'ın oyuna ekleneceğini kanıtladı.

    Epic Games ve People Can Fly tarafından geliştirilen popüler Battle Royale oyunu Fortnite ilk olarak 21 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı. Playstation 4, Nintendo Switch, PC, Android, IOS, Xbox One, Mac OS platformlarından erişilebilir olması sebebiyle milyonlarca oyuncu tarafından oynanabiliyor. Epic Games bir dönemde dağıttığı milyonlarca dolar turnuva ödülleriyle Fortnite'ı bütün dünyaya duyurmayı başarmıştı.


    Fortnite'ın önemli özelliklerinden birisi de sürekli güncel kalması. Oyun geliştiricileri sezon kavramını çok iyi anlayıp, her bölüm arasında çok başarılı güncellemeler yapmakta. En son duyurulan güncellemede oyuna PSG ve Brezilya milli takımının yıldız sol kanat oyuncusu Neymar Jr.'nın ekleneceğini duyurmuşlardı.


    Fortnite Neymar Jr. tanıtım videosu

    Fortnite resmi Youtube kanalından yapılan 48 saniyelik paylaşımla birlikte Neymar'ın Fornite dünyasında mücadeleye başlayacağı kesinleşti. 27 Nisan itibarıyla Neymar, Fortnite evreninde artık oynanabilir durumda olacak. Toplamda 4 farklı görünüme sahip olan Neymar'ın 2 görünümü futbol forması şeklinde, kalan iki görünümü ise Power Rangers kostümü şeklinde.


    Epic Games açıklamasında şunları kaydetti;

    Bölüm 2 Sezon 6'nın destansı görevlerini tamamlayarak çok fazla ögenin kilidini açabileceksiniz. Ayrıca destansı görevler ile birlikte Neymar'ın sarı yeşil formasını da elde edebileceksiniz.


    Fortnite'a Neymar Transferi


    İtemsatış üzerinde Fortnite hesap satışı yapabilir, veya Fortnite hesabı satın alabilirsiniz. Hemen sitemize üye olun ve güvenli alışverişe başlayın.


    Önceki Haber
    Warzone Yeni Nesil Konsollara Geliyor

    Warzone Yeni Nesil Konsollara Geliyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Call of Duty efsanesinin Battle Royale'e uyarlanmış versiyonu olan Warzone çıkış yaptığı 10 Mart 2020 tarihinden bu yana oyuncuların yeni gözdesi oldu. Hızlı oynanış mekanikleri, büyük haritaları, silah çeşitliliği ve oynanış bakımından çok kaliteli olması ve ücretsiz olması sebebiyle oyuncular Warzone'u çok seviyor. Milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanan bu oyunun PS5 ve Xbox Series S & X desteği bulunmamaktaydı.Yapımcı şirket gelen bildirimleri dikkate almış olacak ki, yaptıkları son

    Sonraki Haber
    VALORANT 2.08 Yama Notları

    VALORANT 2.08 Yama Notları

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Riot Games, popüler FPS oyunu VALORANT'ı hiç boş bırakmıyor. Düzenli olarak gelen güncellemeler ve içeriklerle birlikte oyuncu kitlesini memnun etmeyi amaçlıyor. Buna istinaden yeni yayınladığı makalede VALORANT 2.08 yama notlarını oyuncularla paylaştı.VALORANT 2.08 yama notlarında dikkat çekenlerYeni harita BreezeKarayip adaları konseptli VALORANT yeni haritası Breeze 2.08 yaması ile birlikte artık oynanabilir! Haritanın yeni olması sebebiyle 2 hafta boyunca oyuncular Breeze haritasını seçerek

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim