Warzone Yeni Nesil Konsollara Geliyor

    Warzone Yeni Nesil Konsollara Geliyor

    Call of Duty: Warzone'un yeni nesil konsollarda da oynanabilmesi için çalışmalara başlandığı bildirildi, detaylar aşağıda.

    Call of Duty efsanesinin Battle Royale'e uyarlanmış versiyonu olan Warzone çıkış yaptığı 10 Mart 2020 tarihinden bu yana oyuncuların yeni gözdesi oldu. Hızlı oynanış mekanikleri, büyük haritaları, silah çeşitliliği ve oynanış bakımından çok kaliteli olması ve ücretsiz olması sebebiyle oyuncular Warzone'u çok seviyor. Milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanan bu oyunun PS5 ve Xbox Series S & X desteği bulunmamaktaydı.


    Yapımcı şirket gelen bildirimleri dikkate almış olacak ki, yaptıkları son açıklamaya göre bu yeni nesil konsollar için çalışmaya başladıkları bildirildi. Bu çalışmanın kısa süre içerisinde tamamlanacağı ve Call of Duty: Warzone'un Playstation 5 ve Xbox Series S & X gibi yeni nesil konsollardan oynanabileceği bekleniyor. Üstelik direkt olarak yüksek performansla oynanacağı da konuşulanlar arasında. Yeni gelecek yamalarla birlikte oyunun 120 FPS'de oynanabileceği ve dahili SSD'ler de kullanılarak yükleme sürelerinin daha da kısaltılabileceği söylendi.


    Bu heyecan verici açıklamaları yakından takip ederek, siz değerli İtemsatış ziyaretçilerine yeni gelişmeleri hızla aktaracağız.


    Warzone Yeni Nesil Konsollara Geliyor


    Önceki Haber
    Valheim Rekorları Ardı Ardına Kırıyor

    Valheim Rekorları Ardı Ardına Kırıyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    İlk olarak 2 Şubat 2021 tarihinde piyasaya sürülen Valheim bir hayatta kalma & macera oyunudur. Iron Gate AB tarafından Unity oyun motoruyla geliştirilen Valheim, Windows ve Linux'tan oynanabilir. Valheim'in yayıncılığını ise Coffee Stain Studios gerçekleştirmekte.İskandinav mitolojisi temalı bu oyunda hayatta kalmak ilk amacınız. Bu yolda avlanacaksınız, üretim yapacaksınız ve barınak inşa edeceksiniz. Hayatta kalmak için büyük bir mücadele vereceksiniz.Oyun henüz erken erişim sürecinde olduğu

    Sonraki Haber
    Fortnite'a Neymar Transferi

    Fortnite'a Neymar Transferi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Epic Games ve People Can Fly tarafından geliştirilen popüler Battle Royale oyunu Fortnite ilk olarak 21 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı. Playstation 4, Nintendo Switch, PC, Android, IOS, Xbox One, Mac OS platformlarından erişilebilir olması sebebiyle milyonlarca oyuncu tarafından oynanabiliyor. Epic Games bir dönemde dağıttığı milyonlarca dolar turnuva ödülleriyle Fortnite'ı bütün dünyaya duyurmayı başarmıştı.Fortnite'ın önemli özelliklerinden birisi de sürekli güncel kalması. Oyun geliştiricil

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim