Valheim Rekorları Ardı Ardına Kırıyor

    Valheim Rekorları Ardı Ardına Kırıyor

    Viking temasını işleyen hayatta kalma oyunu Valheim, Steam'de rekorlar kırmaya devam ediyor, detaylar aşağıda.

    İlk olarak 2 Şubat 2021 tarihinde piyasaya sürülen Valheim bir hayatta kalma & macera oyunudur. Iron Gate AB tarafından Unity oyun motoruyla geliştirilen Valheim, Windows ve Linux'tan oynanabilir. Valheim'in yayıncılığını ise Coffee Stain Studios gerçekleştirmekte.


    İskandinav mitolojisi temalı bu oyunda hayatta kalmak ilk amacınız. Bu yolda avlanacaksınız, üretim yapacaksınız ve barınak inşa edeceksiniz. Hayatta kalmak için büyük bir mücadele vereceksiniz.


    Oyun henüz erken erişim sürecinde olduğu için performans konusunda hala tam optimize edilemedi. Bu yüzden biraz düşük ayarlarda oynamanız gerekebilir. Oyunun sadece 600 MB olması ve oynanış mekaniklerinin neredeyse sınırsız olması tüm bu kusurlarını kapatıyor gibi :)


    Valheim'in kırdığı rekorlar

    Oyun çıkış yaptığı 2 Şubat tarihinden bu yana tam 7 milyon kopya sattığı söyleniyor. Bir erken erişim oyunu için bu rakam gerçekten çok büyük bir başarı. Valheim ilk 3 haftasında anlık 4 milyon oyuncu sayısına ulaşarak bir rekor kırdı.


    Valheim satış fiyatı ne kadar?

    Valheim Steam mağazasında 32₺'lik bir fiyat etiketine sahip. Hemen itemsatış'tan Steam Cüzdan Kodu satın alarak, Valheim oyununu satın alabilirsiniz.


    Valheim Rekorları Ardı Ardına Kırıyor


    Önceki Haber
    Yeni Güvenilir Hesap Sistemi

    Yeni Güvenilir Hesap Sistemi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Kimlik onayı yapmayan kullanıcılar için kısıtlamalar neler? İlan satın almak. Ürün satın almak. Bakiye kuponu oluşturmak. Doping hizmeti satın almak. SMS gönderimi yapmak.   Güvenilir hesap yükseltmesi nasıl yapılır? Bu linkten detaylı bilgiye ulaşabilir ve hesabınızı güvenilir hesap statüsüne yükseltebilirsiniz.   Kimlik bilgilerinizin talep edilmesinin tek amacı alışveriş platformumuzu daha güvenl

    Sonraki Haber
    Warzone Yeni Nesil Konsollara Geliyor

    Warzone Yeni Nesil Konsollara Geliyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Call of Duty efsanesinin Battle Royale'e uyarlanmış versiyonu olan Warzone çıkış yaptığı 10 Mart 2020 tarihinden bu yana oyuncuların yeni gözdesi oldu. Hızlı oynanış mekanikleri, büyük haritaları, silah çeşitliliği ve oynanış bakımından çok kaliteli olması ve ücretsiz olması sebebiyle oyuncular Warzone'u çok seviyor. Milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanan bu oyunun PS5 ve Xbox Series S & X desteği bulunmamaktaydı.Yapımcı şirket gelen bildirimleri dikkate almış olacak ki, yaptıkları son

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim