BBL Esports VTC 2021'den Elendi

    BBL Esports VTC 2021'den Elendi

    Temsilcimiz BBL Esports VCT 2021'den elendi, diğer temsilcilerimiz Futbolist ve Oxygen'e desteklerini ilettiler.

    VCT Challangers A grubu

    • BBL Esports
    • FunPlus Phoenix
    • Team Liquid
    • Gambit Esports


    FPX ve TL gibi favori takımlarla aynı grupta bulunan BBL Esports'un ilk karşılaşması Team Liquid ile oldu. Bu maçın kaybedeni, diğer maçın kaybedeni ile, bu maçın kazananı ise diğer maçın kazananı ile oynayacaktı.

    Bu sebepten dün Team Liquid ile karşılaştığı maçtan 2-1 mağlup ayrılan BBL Eports'un bugünkü rakibi Gambit Esports oldu. TL karşısındaki etkili oyununu sürdürmesini beklediğimiz BBL Esports, Gambit'e karşı aynı etkili oyunu sürdüremeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. İlk karşılaşmada Ascent haritasında 3-13 yenilen BBL, ikinci karşılaşmada Icebox haritasında 7-13 ile kaybetti. Alınan bu sonuçla birlikte temsilcimiz BBL Esports turnuvaya veda etti. BBL tarafında maçın en değerli oyuncusu AimDLL seçildi.


    Maç sonrası takım kaptanı LEGOO, takım ortakları Ferit Karakaya ve Şükrü Şentürk açıklamalarda bulundu.


    Ferit "wtcN" Karakaya'nın Gambit Esports maçı sonrası yaptığı açıklama:

    BBL Esports VTC 2021'den Elendi

    Şükrü "Utheneras" Şentürk'ün Gambit Esports maçı sonrası yaptığı açıklama:

    BBL Esports VTC 2021'den Elendi

    Semih "LEGOO" Selvi'nin Gambit Esports maçı sonrası yaptığı açıklama:

    BBL Esports VTC 2021'den Elendi


    Ferit Karakaya yaptığı açıklamada reform dönemine girdiklerini belirtti. İlerleyen günlerde bu konuya dair farklı açıklamalar geldikçe sizlerle paylaşıyor olacağız. Turnuvadan elenen temsilcimiz BBL Esports'un çok daha iyi yerlere geleceğine eminiz ve başarılar diliyoruz.


    Önceki Haber
    Free Fire Hilecilerle Mücadelesinde Galip Gelecek Gibi

    Free Fire Hilecilerle Mücadelesinde Galip Gelecek Gibi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    İlk olarak 30 Eylül 2017 tarihinde beta sürümüyle hizmet vermeye başlayan Free Fire, 2020 yılı itibarıyla kitlesini çok büyüttü. 111 Dots Studio tarafından geliştirilen ve Garena tarafından yayımlanan Free Fire, Android ve IOS cihazlardan oynanabilir durumda. Artık yakından tanıdığımız Battle Royale türünde bir oyun olan Free Fire, Cristiano Ronaldo ile sponsorluk anlaşması imzalayarak adından oldukça fazla söz ettirmişti.Elindeki kitleyi kaybetmek istemeyen Garena, hilecilere karşı mücadelesini

    Sonraki Haber
    Dark Mod Aktif!

    Dark Mod Aktif!

    3 yıl önce 2 dk okuma süresi

    Siz değerli üyelerimizin yoğun talebi üzerine çalışmaya başladığımız karanlık tema çalışması bitmiş bulunmaktadır. Dark tema seçeneğini sizlerin karşısına çıkarmaktan mutluluk duyuyoruz. Her zaman sizlerin talepleri doğrultusunda kendimizi geliştirerek hak ettiğiniz kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz.Karanlık temaya nasıl geçilir?Sitemizin sağ en üst kısmında bulunan ampul simgesine tıkladığınızda karanlık temayı kullanmaya başlayabilirsiniz.Öneri ve şikayetlerinizi canlı destek üzerinden h

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim