Free Fire Hilecilerle Mücadelesinde Galip Gelecek Gibi

    Free Fire Hilecilerle Mücadelesinde Galip Gelecek Gibi

    Garena Free Fire, mobil oyun sektöründe tam hız ilerlemeye devam ediyor. Oyun yöneticileri son haftalarda 1 milyondan fazla hileciyi yasakladığını açıkladı. Hileciler oyundan yasaklandıkça oyunun kalitesi seviye atlıyor.

    İlk olarak 30 Eylül 2017 tarihinde beta sürümüyle hizmet vermeye başlayan Free Fire, 2020 yılı itibarıyla kitlesini çok büyüttü. 111 Dots Studio tarafından geliştirilen ve Garena tarafından yayımlanan Free Fire, Android ve IOS cihazlardan oynanabilir durumda. Artık yakından tanıdığımız Battle Royale türünde bir oyun olan Free Fire, Cristiano Ronaldo ile sponsorluk anlaşması imzalayarak adından oldukça fazla söz ettirmişti.


    Elindeki kitleyi kaybetmek istemeyen Garena, hilecilere karşı mücadelesini oldukça sert bir şekilde sürdürüyor. En paylaşılan rapora göre sadece son 2 haftada tespit edilen hileci sayısı 1.172.526 olarak açıklandı. Free Fire ekibi tespit edilen tüm hilecilerin hesabının kapatıldığını açıkladı. Sadece bununla sınırlı kalmayıp, bu hilecilerle birlikte aynı partide oyuna giren 39.855 kişiyi de Free Fire'dan uzaklaştırdı.

    Gördüğümüz üzere Free Fire ekibi sadece hilecileri yasaklamakla kalmayıp, onlara yardım ve yataklık eden kişileri de yasaklıyor. Bu hızla devam edilirse hileciler bir noktadan sonra pes edecektir.


    En çok kullanılan Free Fire hileleri

    • Otomatik nişan alma (%74,7): Bu hile sayesinde nişanınız direkt olarak rakibin üzerinde belirir.
    • Işınlanma (%9,8): Oyuncunun haritanın istediği bir noktasına ışınlanmasını sağlar.
    • Duvar hilesi (%7,1): Oyuncunun duvardan hasar vermesini sağlar.
    • Radar hilesi (%0,4): Bu hile sayesinde haritadaki tüm oyuncuların konumu ortaya çıkarılır.
    • Diğer hileler (%8): Çeşitli farklı hileler.


    Free Fire Hilecilerle Mücadelesinde Galip Gelecek Gibi


    İtemsatış güvencesiyle Free Fire Elmas satın almak için bu linke, hesap alışverişi yapmak için ise bu linke tıklayınız.


    Önceki Haber
    Warzone'un Yeni Haritası Bazı Hatalar İçeriyor

    Warzone'un Yeni Haritası Bazı Hatalar İçeriyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    3.Sezon ile birlikte oyuna yeni içerikler eklendi ve büyük değişiklikler yapıldı. Eklenen yeni haritanın adı Verdansk 84 olarak duyuruldu. Her yenilikte olduğu gibi bunda da bazı hatalar bekleniyordu elbette. Henüz harita oyuna yeni eklenmesine rağmen oyuncular çok fazla açık keşfederek oyun yetkililerine bildirdi. Bazı kişiler oyun yetkililerine bildirmek yerine internette paylaşarak bu açıkları herkese duyurmayı tercih etti.BIGGYBANG kanalının videosunda da görüldüğü üzere, Verdansk 84 haritas

    Sonraki Haber
    BBL Esports VTC 2021'den Elendi

    BBL Esports VTC 2021'den Elendi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    VCT Challangers A grubuBBL EsportsFunPlus PhoenixTeam LiquidGambit EsportsFPX ve TL gibi favori takımlarla aynı grupta bulunan BBL Esports'un ilk karşılaşması Team Liquid ile oldu. Bu maçın kaybedeni, diğer maçın kaybedeni ile, bu maçın kazananı ise diğer maçın kazananı ile oynayacaktı.Bu sebepten dün Team Liquid ile karşılaştığı maçtan 2-1 mağlup ayrılan BBL Eports'un bugünkü rakibi Gambit Esports oldu. TL karşısındaki etkili oyununu sürdürmesini beklediğimiz BBL Esports, Gambit'e karşı aynı et

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim