Yeni Forsaken Silah Kaplamaları Duyuruldu

    Yeni Forsaken Silah Kaplamaları Duyuruldu

    VALORANT'a güncellemelerle birlikte yeni silah kaplamaları, uğurlar ve kartlar da gelmeye devam ediyor. Son sızıntılara göre yeni Forsaken silah kaplamaları oyuna eklenecek, silah kaplamalarının fiyatları ve detaylı bilgi aşağıda.

    Son dönemde eklenen mükemmel kaplama paketlerinin ardından duyurulan VALORANT yeni kaplama paketi olan Forsaken, oyuncular tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Riot Games tarafından yapılan açıklamada Forsaken kaplaması için özel olarak çalışıldığı açıklandı.


    VALORANT yeni Forsaken silah kaplamaları ne zaman oyuna eklenecek?

    Forsaken silah kaplamalarının 27 Nisan itibarıyla VALORANT sunucularına ekleneceğini tahmin ediyoruz. Bu kaplamanın paket halindeki fiyatı 7.100 VP olacak. Hemen İtemsatış'dan %10 indirimli Valorant Points satın alın ve Forsaken silah kaplaması paketini satın alın!


    Paket içeriğinde hangi silahlar var?

    Başka bir merak uyandıran konu ise Forsaken paketinde hangi silahların kostümünün olduğuydu. Edindiğimiz bilgilere göre aşağıdaki silahlar için Forsaken kaplaması geliyor.

    • Forsaken Vandal 1775 VP
    • Forsaken Operatör 1775 VP
    • Forsaken Yakın dövüş 1775 VP
    • Forsaken Spectre 1775 VP
    • Forsaken Classic 1775 VP

    Paketle birlikte ajan kartı ve uğur da satışa sunulacak. Her silahın tekil satış fiyatı 1775 VP olduğu için, Forsaken kaplama paketini direkt olarak 7100 VP'ye satın alıp toplamda 1,775 VP kâra geçebilirsiniz.


    Ucuza VALORANT VP satın almanın adresi itemsatis.com üzerinden %10 indirimli VALORANT Points satın alarak daha da kârlı çıkan siz olun! Hemen siteye ücretsiz olarak üye olup bakiye yükleyin, ucuz fiyatlardan VP satın almanın tadını çıkarın.


    Önceki Haber
    Valorant, Yeni Breeze Haritası İçin Türkçe Tanıtım Videosu

    Valorant, Yeni Breeze Haritası İçin Türkçe Tanıtım Videosu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Çıkış yaptığı 2020 yazından bu yana güncellemelere asla ara vermeyen Riot Games, VALORANT için yeni bir harita ekleneceğini duyurmuştu. Breeze ile birlikte VALORANT dünyasındaki harita sayısı 6'ya yükseliyor. Yeni maçlar, yeni heyecanlar, yeni en özel anlarımız Breeze haritasıyla can bulacak!VALORANT Breeze haritası Türkçe tanıtım videosuKarayip adaları konsepti VALORANT'a çok yakışacak! Çünkü yeni Breeze haritası Karayip adalarını tasvir ediyor. Tanıtım videosu VALORANT oyuncuları arasında büyü

    Sonraki Haber
    Warzone'un Yeni Haritası Bazı Hatalar İçeriyor

    Warzone'un Yeni Haritası Bazı Hatalar İçeriyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    3.Sezon ile birlikte oyuna yeni içerikler eklendi ve büyük değişiklikler yapıldı. Eklenen yeni haritanın adı Verdansk 84 olarak duyuruldu. Her yenilikte olduğu gibi bunda da bazı hatalar bekleniyordu elbette. Henüz harita oyuna yeni eklenmesine rağmen oyuncular çok fazla açık keşfederek oyun yetkililerine bildirdi. Bazı kişiler oyun yetkililerine bildirmek yerine internette paylaşarak bu açıkları herkese duyurmayı tercih etti.BIGGYBANG kanalının videosunda da görüldüğü üzere, Verdansk 84 haritas

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim