Valorant, Yeni Breeze Haritası İçin Türkçe Tanıtım Videosu

    Valorant, Yeni Breeze Haritası İçin Türkçe Tanıtım Videosu

    Riot Games'in popüler FPS oyunu VALORANT için yeni gelen haritanın adı Breeze olarak duyuruldu. Resmi Youtube kanalından Türkçe şekilde tanıtım videosu da yayınlandı.

    Çıkış yaptığı 2020 yazından bu yana güncellemelere asla ara vermeyen Riot Games, VALORANT için yeni bir harita ekleneceğini duyurmuştu. Breeze ile birlikte VALORANT dünyasındaki harita sayısı 6'ya yükseliyor. Yeni maçlar, yeni heyecanlar, yeni en özel anlarımız Breeze haritasıyla can bulacak!


    VALORANT Breeze haritası Türkçe tanıtım videosu


    Karayip adaları konsepti VALORANT'a çok yakışacak! Çünkü yeni Breeze haritası Karayip adalarını tasvir ediyor. Tanıtım videosu VALORANT oyuncuları arasında büyük beğeni topladı ve oyuna eklenmesi büyük bir heyecanla beklenmeye başladı.


    Yakından tanıdığımız ajan Skye bu ülkenin vatandaşı. Haritaya değinecek olursak çok fazla açık alan bulunmasının yanı sıra, gizlenmek için de gayet yeterli alan bulunmakta. Fazlasıyla büyük bir harita olduğu için menzilli silahların ve mesafe kapatabilen ajanların Breeze haritasında çok güçlü durumda olacağını tahmin ediyoruz. Youtube videosunun altındaki yorumları okuduğumuzda da, çoğu VALORANT oyuncusunun bizimle aynı fikirde olduğunu söylemek mümkün. VALORANT'ın yeni haritası Breeze'in oyuna ekleneceği tarih henüz belli değil, belirlendiği anda siz değerli İtemsatış üyelerine aktaracağız.


    Yeni haritayı beklerken VALORANT Points satın almaya ne dersin? Üstelik %10 indirimli! Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve VALORANT VP satın alın.

    VP satın almak için tıklayın.


    Önceki Haber
    Riot, League of Legends Üzerine Bir Sinematik Evren Kurmayı Düşünüyor

    Riot, League of Legends Üzerine Bir Sinematik Evren Kurmayı Düşünüyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends'in Sinematik EvreniOyun sektörünün bu kadar büyümesinde ve gelişmesinde şüphesiz online tabanlı oyunların büyük bir katkısı bulunuyor. Online oyun diyince de bugün akla gelen ilk oyunlardan birisi şüphesiz League of Legends. League of Legends geliştiricisi Riot'un yeni işe alım ilanlarına bakarak firmanın oyunlar haricinde planları bulunduğunu da görebiliyoruz.Riot'un yayınladığı yeni iş ilanları firmanın hem de film/dizi sektöründe de etken olmak istediğini gösteriyor. İlanlar

    Sonraki Haber
    Yeni Forsaken Silah Kaplamaları Duyuruldu

    Yeni Forsaken Silah Kaplamaları Duyuruldu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Son dönemde eklenen mükemmel kaplama paketlerinin ardından duyurulan VALORANT yeni kaplama paketi olan Forsaken, oyuncular tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Riot Games tarafından yapılan açıklamada Forsaken kaplaması için özel olarak çalışıldığı açıklandı.VALORANT yeni Forsaken silah kaplamaları ne zaman oyuna eklenecek?Forsaken silah kaplamalarının 27 Nisan itibarıyla VALORANT sunucularına ekleneceğini tahmin ediyoruz. Bu kaplamanın paket halindeki fiyatı 7.100 VP olacak. Hemen İtemsat

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim