Riot, League of Legends Üzerine Bir Sinematik Evren Kurmayı Düşünüyor

    Riot, League of Legends Üzerine Bir Sinematik Evren Kurmayı Düşünüyor

    Dünyanın en popüler oyunlarından birisi olan League of Legendsın geliştiricisi Riotun işe alım ilanlarına nazaran şirket, Marvel şeklinde bir sinematik evren oluşturmayı planlıyor.

    League of Legends'in Sinematik Evreni

    Oyun sektörünün bu kadar büyümesinde ve gelişmesinde şüphesiz online tabanlı oyunların büyük bir katkısı bulunuyor. Online oyun diyince de bugün akla gelen ilk oyunlardan birisi şüphesiz League of Legends. League of Legends geliştiricisi Riot'un yeni işe alım ilanlarına bakarak firmanın oyunlar haricinde planları bulunduğunu da görebiliyoruz.


    Riot'un yayınladığı yeni iş ilanları firmanın hem de film/dizi sektöründe de etken olmak istediğini gösteriyor. İlanlarda firmanın live-action diziler ve filmler için iki değişik idareci aramış olduğu yazıyor. İş ilanlarına baktığımızda ise daha çok ayrıntılar öğrenebiliyoruz.

    Riot, League of Legends Üzerine Bir Sinematik Evren Kurmayı Düşünüyor

    Film kısmı için alınacak yöneticinin, yaratıcı kadroya liderlik yapması ve League of Legends'in sinematik evreni için yeni yapımlar üretmesi şeklinde bütün işleri üstlenmesi bekleniyor. Dizi tarafı için alınacak kişiden de derhal derhal aynı iş bekleniyor. Alınacak yöneticiler ancak yeni yapımlar üretmekle kalmayıp hem de stratejileri de oluşturacak.

    Riot'un yalnızca League of Legends ile ilgilenmeyip hem de birçok değişik türde oyun çıkarması ve film şeklinde değişik sektörlerle ilgilenmesi bir fazlaca güzel bir durum. Umuyoruz ki bütün yapımları başarıya ulaşmış olur ve güzel içerikler tüketiriz.


    İtemsatış'tan %15 indirimli RP satın almak için tıkla.


    Önceki Haber
    Epic Games'e Kampanyaların Faturası 300 Milyon Dolar

    Epic Games'e Kampanyaların Faturası 300 Milyon Dolar

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Elbette bu kadar ücretsiz oyun dağıtmanın acı bir faturası var. Açıklanan verilere göre bu ücretsiz oyunların Epic Games'e olan zararı 300 Milyon Dolar'ın üzerinde.Ücretsiz oyun dağıtmak ne kadar ilgi çekici olsa da, şirketlere belli bir zararı bulunuyor. Epic Games bu zararı umursamayarak bu kampanyayı hala devam ettirmekte. Buda Steam ile olan rekabetten asla çekilmeyeceğinin bir işareti. Bir yandan Fortnite gibi kendi oyunlarıyla para kazanan Epic Games, diğer yandan platform kullanıcılarına

    Sonraki Haber
    Valorant, Yeni Breeze Haritası İçin Türkçe Tanıtım Videosu

    Valorant, Yeni Breeze Haritası İçin Türkçe Tanıtım Videosu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Çıkış yaptığı 2020 yazından bu yana güncellemelere asla ara vermeyen Riot Games, VALORANT için yeni bir harita ekleneceğini duyurmuştu. Breeze ile birlikte VALORANT dünyasındaki harita sayısı 6'ya yükseliyor. Yeni maçlar, yeni heyecanlar, yeni en özel anlarımız Breeze haritasıyla can bulacak!VALORANT Breeze haritası Türkçe tanıtım videosuKarayip adaları konsepti VALORANT'a çok yakışacak! Çünkü yeni Breeze haritası Karayip adalarını tasvir ediyor. Tanıtım videosu VALORANT oyuncuları arasında büyü

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim