Epic Games'e Kampanyaların Faturası 300 Milyon Dolar

    Epic Games'e Kampanyaların Faturası 300 Milyon Dolar

    Steam platformunun en büyük rakibi olan Epic Games, belirli dönemlerde dağıttığı ücretsiz oyunlarla adını oldukça fazla duyuruyor.

    Elbette bu kadar ücretsiz oyun dağıtmanın acı bir faturası var. Açıklanan verilere göre bu ücretsiz oyunların Epic Games'e olan zararı 300 Milyon Dolar'ın üzerinde.


    Ücretsiz oyun dağıtmak ne kadar ilgi çekici olsa da, şirketlere belli bir zararı bulunuyor. Epic Games bu zararı umursamayarak bu kampanyayı hala devam ettirmekte. Buda Steam ile olan rekabetten asla çekilmeyeceğinin bir işareti. Bir yandan Fortnite gibi kendi oyunlarıyla para kazanan Epic Games, diğer yandan platform kullanıcılarına ücretsiz oyun dağıtarak yeni müşteriler kazanmayı hedefliyor. Gerçekten çok takdir edilesi bir davranış.


    Anlaşılan o ki Epic Games, Fornite para kazandığı sürece ücretsiz oyun dağıtmaya devam edecek. Ayrıca şirketin yaptığı açıklamaya göre 2023 yılı itibarıyla Epic Games artık zarar eden değil, kâr elde eden bir şirket olacak. Yani bizim şuan zarar diye adlandırdığımız şey aslında Epic Games için geleceğe büyük bir yatırım!


    Epic Games'e Kampanyaların Faturası 300 Milyon Dolar


    Önceki Haber
    Forza Horizon 4 İndirimde

    Forza Horizon 4 İndirimde

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Forza Horizon 4 %35 indirimli fiyatıyla satıştaİlk olarak 2018 yılının Eylül ayında piyasaya çıkan yarış oyunu Forza Horizon 4, oyuncular arasında büyük beğeni topladı ve en çok oynanan simülasyon oyunlarından biri oldu. Sunduğu araç çeşitliliği, gerçekçi yarış ve sürüş deneyiminin yanı sıra çevre koşulları da çok etkileyici. Arkadaşlarınızla birlikte yarışlara katılabilir ve rekabeti dibine kadar hissedebilirsiniz. Yarış oyunu deneyiminizi geliştirmek istiyorsanız Forza Horizon 4 doğru tercih o

    Sonraki Haber
    Riot, League of Legends Üzerine Bir Sinematik Evren Kurmayı Düşünüyor

    Riot, League of Legends Üzerine Bir Sinematik Evren Kurmayı Düşünüyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends'in Sinematik EvreniOyun sektörünün bu kadar büyümesinde ve gelişmesinde şüphesiz online tabanlı oyunların büyük bir katkısı bulunuyor. Online oyun diyince de bugün akla gelen ilk oyunlardan birisi şüphesiz League of Legends. League of Legends geliştiricisi Riot'un yeni işe alım ilanlarına bakarak firmanın oyunlar haricinde planları bulunduğunu da görebiliyoruz.Riot'un yayınladığı yeni iş ilanları firmanın hem de film/dizi sektöründe de etken olmak istediğini gösteriyor. İlanlar

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim