Battlefield 6'da Battle Royale Modu Olabilir

    Battlefield 6'da Battle Royale Modu Olabilir

    Electronic Arts'ın en popüler oyunlarından biri olan Battlefield 6 ile birlikte oyuna Battle Royale modu geliyor olabilir, detaylar aşağıda.

    Son yıllarda Battle Royale oyunlarına karşı gösterilen inanılmaz bir ilgi var. PUBG, Warzone, Fortnite gibi oyunlar milyonlarca oyun sever tarafından keyifle oynandı. Call of Duty Warzone oyununun başarısı EA Games tarafında çok yakından takip edilmiş gibi düşünüyoruz. Çünkü yeni gelecek olan Battlefield 6 ile birlikte oyuna ücretsiz bir Battle Royale modu olacak gibi gözüküyor.


    Sızıntı Reddit platformundan geldi

    Sosyal medya platformu Reddit’de “bf6leaker” adlı bir üye Battlefield 6 ile alakalı bir çok ayrıntıyı sızdırdı. Sızıntıyı yapan kişi, DICE şirketinde oyunu geliştiren ekipten birisiyle iletişim halinde olduğunu da makalesine ekledi.


    İddialara göre Battlefield 6 çok oyunculu modda 128 oyuncuya kadar bir kapasite olacak. Onaylanmış haritalar içinde ise şuan için üç farklı isim mevcut: Wake Island, Metro, Locker.

    Battlefield 6'da Battle Royale Modu Olabilir


    Bu mod, oyun şirketleri için büyük gelirler demek! Electronic Arts zaten Apex Legends gibi bir Battle Royale oyununa sahip. Fakat anladığımız kadarıyla EA pastadaki payını daha da arttırmak istiyor. Şimdilik bu iddialar şirket aracılığıyla resmen doğrulanmadı. Ama Reddit moderatörleri, sızıntıyı yapan kaynağın gerçekten de DICE’deki bir personelden bilgi aldığını doğruladı.


    Oyunun çıkış tarihi ise henüz belli değil. Ne Electronic Arts ne de DICE’den konuyla alakalı bir açıklama gelmedi. Fakat iddialar yayıncının Mayıs ayında beklenen açıklamayı yapacağını ileri sürdü. Tahminlere göre Battlefield 6 ilk defa Haziran’daki E3 fuarında tanıtılacak.


    Önceki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Gwen Oynanış ve Fragmanı Yayınlandı

    League of Legends Yeni Şampiyon Gwen Oynanış ve Fragmanı Yayınlandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon Gwen FragmanıRiot Games 2021 sezonu için çıkarılacak şampiyonlardan ilki Viego olmak üzere sonraki şampiyonlarında Viego ile bağlantılı olacağını açıklamışlardı. Viego'dan sonra çıkacak şampiyonun Terzi temalı yetenek gücüne dayalı Üst Koridor şampiyonu olarak duyurulmuştu.Bununla birlikte bugün yeni bir fragman duyuruldu ve ilk defa görmüş olduk.Fragmandan da anlaşılabileceği gibi Viego eşini kaybettikten sonra ruhlar bölünerek bir oyuncak bebeğin içine girmiş olduğu gözükmektedir

    Sonraki Haber
    Damwon Gaming 2020 Worlds Kostümleri Tanıtıldı

    Damwon Gaming 2020 Worlds Kostümleri Tanıtıldı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Damwon Gaming KostümleriKore merkezli espor ekibi Damwon Gaming 2020 Worlds kostümleri tanıtıldı. Her yıl olduğu şeklinde dünya şampiyonu olan ekip aktörleri kostüm istedikleri şampiyonları seçiyordu. Geçen yılın dünya şampiyonu Damwon Gaming’inde kostümleri bugün tanıtıldı.Oyuncuların kostüm istedikleri şampiyonlar ise şöyle:Nuguri – KennenCanyon – NidaleeShowMaker – Twisted FateGhost – JhinBeryL – LeonaJhin haricinde çıkan bütün şampiyonlar ilk kere Dünya şampiyonluğu kostümü alıyor. Riot Game

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim