Yeni Bir Crysis Oyunu Silinen Bir Videoda Açığa Çıktı

    Yeni Bir Crysis Oyunu Silinen Bir Videoda Açığa Çıktı

    4chan isminde anonim paylaşım platformuna düşen bir video, Crysis hayranlarını heyecanlandırdı. Paylaşıldıktan dakikalar sonrasında kaldırılan bu videoda, yeni bir Crysis oyunu oynanıyordu. Görgü tanıklarının beyanları, oyunun hemen hemen noksan bulunduğunu gözler önüne seriyor.

    2007 senesinde ilk kere tanışma imkanı yakaladığımız ve o yıllarda efsaneleşmiş haline gelen Crysis, geçtiğimiz sene içinde Remaster versiyon ile tekrar karşımıza çıkmıştı. Özellikle de grafikler mevzusunda büyük iyileştirmeler getiren sürüm, dünya genelindeki oyuncular tarafınca da kabul gördü. Oyunla alakalı gelen son bilgilerse, yakın bir gelecekte yeni bir Crysis oyunu ile tanışabileceğimizi gözler önüne seriyor.

    Geçtiğimiz aylarda ortaya atılan birtakım iddialara bakılırsa Crytek ekibi, aralarında battle royale de olan bir takım yeni oyun geliştiriyordu. Ancak sonraki dönemlerde, bu mevzuyla alakalı resmi bir büyüme yaşanmadı. Dün akşam saatlerinde 4chan isminde anonim paylaşım platformuna düşen bir video ise Crysis hayranlarını heyecanlandırdı. Zira bu videoya bakılırsa Crysis'in hemen hemen noksan olan olası ölüm kalım oyunu, muhtemelen geliştiriciler tarafınca oynanıyordu.

    Yeni Bir Crysis Oyunu Silinen Bir Videoda Açığa Çıktı

    4chan'de paylaşılan video, paylaşıldıktan fazlaca kısa bir müddet sonra silindi. Bu yüzden laf mevzusu videoyu izleyemediğimiz gibi, videonun monitör görüntülerine de haiz olamadık. Ancak adabı muaşeret tanıkları, videoda birtakım grafik kaplamalarının tamamlanmadığını gördüklerini söylüyorlar. Bu da oyunun geliştirilmekte bulunduğunun aleni bir göstergesi.


    Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan bilgiler, Crysis'in ölüm kalım oyununun parasız olacağını ortaya koyuyordu. Eğer geliştirici ekip, böylesi bir düşünceye sahipse Crysis'in en yeni oyunu, dileyen bütün oyuncular tarafınca deneyimlenebilecek. Ancak bu oyunun neler sunacağı, şu an için büyük bir sır olarak kalmaya devam edecek.


    Önceki Haber
    Zula’dan “Zula devri bitti” söylemlerine yanıt

    Zula’dan “Zula devri bitti” söylemlerine yanıt

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    MadByte Games tarafınca geliştirilen MMOFPS türündeki oyun Zula, ile alakalı yapılan “Zula bitti, kapandı” benzer biçimde söylemlere, 14 Mart Pazar gününün öğle saatlerinde toplumsal medya hesapları üstünden paylaşmış olduğu izahat ile yanıt verdi.Oyunun bittiğine dair meydana getirilen paylaşımların çoğunun yeni açılmış hesaplar tarafınca yapılma bulunduğunun belirtilirken, Zula’nın kısa vakit içinde Türkiye’nin en sevilen MMOFPS oyunu olduğu, ek olarak Türkiye ve dünyada 30 milyon oyuncuya eri

    Sonraki Haber
    Valorant'a Yeni Infantry Koleksiyonu Geliyor Olabilir

    Valorant'a Yeni Infantry Koleksiyonu Geliyor Olabilir

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    VALORANT'a yeni gelecek yamayla birlikte İnfantry koleksiyonunun da gelebileceği söylentiler arasında. İnfantry yani Türkçe çevirisiyle Piyade koleksiyonu 2. dünya savaşındaki silahlardan esinlenerek yapılmış gibi gözüküyor.Şimdiye dek alışık olmadığımız bir tarz üzerinde çalışan Riot Games, önceki koleksiyonlarında genelde renkli kaplamalar kullanmaktaydı. Yeni gelecek İnfantry skinleri oyuncular tarafından merakla bekleniyor.İnfantry (Piyade) koleksiyonunda hangi silahlar var?Yeni gelen kaplam

    En son yorumlar
    CixMedya
    CixMedya
    abi beklediğim haber yaa
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim