Valorant Yoru Oynanış Rehberi

    Valorant Yoru Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde Valorant oyunundaki Yoru adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıdaki kısımda.

    Merhaba Ajanlar! VALORANT’a yeni gelecek Yoru’nun bütün kabiliyetlerini içeren bir oynanış rehberi hazırladık. VALORANT Yeni Ajan Yoru yazımızda sizlere Yoru’nun bütün kabiliyetlerinden bahsedeceğiz.

    Yoru Yetenekleri:

    Valorant Yoru Oynanış Rehberi


    C – Fake At:

    Yoru‘nun ilk kabiliyeti Yanıltıcı Ayak İzleri. Bu yeteneğin amacı aslen tahmin de edebileceğiniz şeklinde rakiplere düzmece ayak sesleri vererek onları yanıltmak ve bu kabiliyeti attığınız yerde olduğunuzu düşündürmekmiş şeklinde duruyor. Fakat bu kabiliyeti kullanmanın 2 değişik yolu var.

    • Yeteneği mouseunuzun sol clickine basarak kullanırsanız ayak izleri doğrudan olarak baktığınız yöne doğru gitmeye başlıyor. Fakat kabiliyeti onun yerine sağ click ile kullanırsanız baktığınız yere doğru kabiliyetiniz aktifleştirilmemiş bir versiyonunu bırakıyorsunuz. Ve aynı Killjoy‘un Sarmal Bomba kabiliyeti şeklinde bu ayak izlerini mapin herhangi bir yerinden arzu ettiğiniz zamanda etkinleştirebiliyorsunuz. Bu da aslen rakipleri yanıltmak üstüne kurulmuş bir kabiliyete taktiksel bir çeşitlilik veriyor.
    • Bu Yanıltıcı Ayak İzleri yeteneğimizin marketteki fiyatı 100 Kredi olacak.


    Valorant Yoru Oynanış Rehberi


    Q - Kör Nokta:

    Yoru‘nun da bir Flash kabiliyeti olacak aynı oyundaki öteki bir oldukça Ajan şeklinde. Fakat bu Flashı kendine özgü kılan başka bir özelliği de var. Yoru’nun Flash kabiliyeti herhangi bir zeminden sektirilebiliyor.

    • Eğer flash hususi durumunu bir yerden sektirmeden doğrudan olarak havaya doğru atarsak, beceri bir müddet sonra patlamadan doğrudan olarak havada yok oluyor. Ve yeniden videodan görüyoruz ki Flash’ın patlamasını tetiklemek için tuşa yeniden basma şeklinde bir durumda laf mevzusu değil.
    • Flash hususi durumunun patlayabilmesi için herhangi bir zeminden sekmesi gerektiği. Yüksek ihtimalle bir zeminden sektirildikten sonrasında flash kendisi bir müddet sonra patlıyor. Dolayısıyla Yoru‘nun flash hususi durumunun kullanması öteki flash yeteneklerinin aksine daha zor olacak şeklinde gözüküyor.
    • Aynı zamanda bu kabiliyetten aynı turda 2 adet satın alınabilirken, yeteneğin fiyatı da 200 Kredi.


    Valorant Yoru Oynanış Rehberi


    E - Çatkapı:

    Ajan bu kabiliyeti kullanarak istediği bir yere bir ışınlanma noktası bırakıyor. Sonrasında ise haritanın başka istediği herhangi bir yerine gitse bile süresi bitmeden kabiliyeti kullanma tuşuna yine basarak bırakmış olduğu ışınlanma noktasına dönüyor.

    • Bu kabiliyeti kullanmada aynı yanıltıcı ayak izinde olduğu şeklinde iki şekli var. Eğer mouseunuzun sol clickine basarak kullanırsanız attığınız ışınlanma noktası atarken baktığınız yöne doğru durağan hızda ilerlemeye başlıyor. Bu sayede olduğunuz noktadan oldukça daha uzak bölgelere de bu ışınlanma noktasını atabiliyorsunuz. Yeteneği sağ click ile kullanırsanız da bu ışınlanma noktasını doğrudan olarak baktığınız yere koyuyorsunuz.
    • Işınlanma kabiliyeti Yoru’nun İmza Yeteneği olacakmış şeklinde geliyor. Oldukça hoş bir yetenek. Aynı zamanda her turda bedavadan aldığınız ve 2 kill karşılığında yeniden kullanabildiğiniz bir yetenek.


    Valorant Yoru Oynanış Rehberi

    X - BOYUTLARARASI GEÇİŞ:

    • Karakterin ultisini kullanarak rakiplerinize karşı tamamen görünmez ve hasar almaz bir hale geliyorsunuz. Reyna’nın ultisi açıkken kullanabildiği görünmezlik haline oldukca benziyor. Ulti kabiliyetini aktifleştirmek için 7 tane ulti yükünü de doldurmamız gerekiyor.


    Yoru Yaşam Öyküsü:

    Japon Yoru, gerçeklikte açtığı geçitlerden geçerek düşman hattına sinsice sızıyor. Yanılsamalardan ve kaba kuvvetten eşit oranda faydalanarak hedeflerini göz açıp kapayıncaya kadar indiriyor.


    Uygun Fiyatlara Valorant VP için Buraya tıklayınız.

    Valorant Alım-Satım için Buraya tıklayınız.


    Yoru Montaj Videosu:



    Önceki Haber
    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitch'te Canlı Yayınlara Başlayacağını Eğlenceli Bir Videoyla Duyurdu

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitch'te Canlı Yayınlara Başlayacağını Eğlenceli Bir Videoyla Duyurdu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Mansur Yavaş Twitch'e BaşlıyorSosyal medyayı en etken halde kullanan siyasetçilerden önde gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, canlı gösterim platformu Twitch'e girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda kendi Twitch hesabını da açan Başkan Yavaş, bugün yapmış olduğu bir paylaşımla bu kanalın duyurusunu gerçekleştirdi.Twitter hesabından "Selam chat" notuyla keyifli bir video paylaşan Mansur Yavaş, bu videoda Twitch'te neler yapacağından bahsetti. Yavaş, her ne kadar duyuruyu yeni

    Sonraki Haber
    Zula’dan “Zula devri bitti” söylemlerine yanıt

    Zula’dan “Zula devri bitti” söylemlerine yanıt

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    MadByte Games tarafınca geliştirilen MMOFPS türündeki oyun Zula, ile alakalı yapılan “Zula bitti, kapandı” benzer biçimde söylemlere, 14 Mart Pazar gününün öğle saatlerinde toplumsal medya hesapları üstünden paylaşmış olduğu izahat ile yanıt verdi.Oyunun bittiğine dair meydana getirilen paylaşımların çoğunun yeni açılmış hesaplar tarafınca yapılma bulunduğunun belirtilirken, Zula’nın kısa vakit içinde Türkiye’nin en sevilen MMOFPS oyunu olduğu, ek olarak Türkiye ve dünyada 30 milyon oyuncuya eri

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim