Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitch'te Canlı Yayınlara Başlayacağını Eğlenceli Bir Videoyla Duyurdu

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitch'te Canlı Yayınlara Başlayacağını Eğlenceli Bir Videoyla Duyurdu

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, toplumsal medya hesabından paylaşmış olduğu bir videoyla Twitch'te yayınlara başlayacağını duyurdu. Yavaş'ın ilk yayınını ne vakit yapacağı ise hemen hemen bilinmiyor.

    Mansur Yavaş Twitch'e Başlıyor

    Sosyal medyayı en etken halde kullanan siyasetçilerden önde gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, canlı gösterim platformu Twitch'e girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda kendi Twitch hesabını da açan Başkan Yavaş, bugün yapmış olduğu bir paylaşımla bu kanalın duyurusunu gerçekleştirdi.


    Twitter hesabından "Selam chat" notuyla keyifli bir video paylaşan Mansur Yavaş, bu videoda Twitch'te neler yapacağından bahsetti. Yavaş, her ne kadar duyuruyu yeni yapsa da kendisinin Twitch kanalı uzun bir süredir mevcut sadece bu kanalda daha ilkin asla gösterim yapılmamıştı.



    Sözlerine Twitch yayıncısı Pqueen'in "Başkanım yok mu Twitch yayıncılığınız peki?" sorusunu "Var" şeklinde yanıtlayarak başlayan Yavaş, videoda şu ifadeleri kullandı:


    "Selam chat, ben Mansur Yavaş. Artık ben de burada, Twitch'teyim. Buradayım. Çünkü geleceğimize ışık tutan gençlerimizin fikirlerini ve düşüncelerini önemsiyorum. Sizlerin sorunlarını dinlemek, birlikte yeni fikirler üretmek için Twitch'teyim. Sizinle beraber birçok yayın yapacak, hatta yeri geldiğinde yayınlarınıza izleyici olarak katılacağım. Şimdiye kadar Ankara'da yaşayan gençler için birçok çalışmaya imza attık. Daha güzel bir Ankara ancak sizlerle mümkün. Öğrenci dostu gençlerin fikirlerini önemseyen bir Ankara'yı gelin, birlikte oluşturalım. Kim bilir? Belki birlikte oyun oynar, mid'de karşılaşırız"


    Önceki Haber
    Mansur Yavaş Pqueen'in Twitch Programına Konuk Olacak

    Mansur Yavaş Pqueen'in Twitch Programına Konuk Olacak

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Son yıllarda YouTube ve Twitch benzer biçimde gösterim platformları, aktüel istatistiklere nazaran tv kanallarıyla rekabet edecek hale geldi. Halihazırda bu platformlar üstünden milyonlarca kişiye ulaşan içerik üreticileri bulunuyor. Ancak içerik üreticilerin yanı sıra siyasiler ve meşhur adların de YouTube ve Twitch benzer biçimde platformlara olan ilgisi son dönemlerde bir fazlaca artmaya başladı.Gençlerle iletişime geçmenin en iyi yolunun bu platformlardan geçtiğini düşünenler, şimdiden kendi

    Sonraki Haber
    Valorant Yoru Oynanış Rehberi

    Valorant Yoru Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Merhaba Ajanlar! VALORANT’a yeni gelecek Yoru’nun bütün kabiliyetlerini içeren bir oynanış rehberi hazırladık. VALORANT Yeni Ajan Yoru yazımızda sizlere Yoru’nun bütün kabiliyetlerinden bahsedeceğiz. Yoru Yetenekleri:C – Fake At:Yoru‘nun ilk kabiliyeti Yanıltıcı Ayak İzleri. Bu yeteneğin amacı aslen tahmin de edebileceğiniz şeklinde rakiplere düzmece ayak sesleri vererek onları yanıltmak ve bu kabiliyeti attığınız yerde olduğunuzu düşündürmekmiş şeklinde duruyor. Fakat bu kabiliyeti kullanmanın

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim