Mansur Yavaş Pqueen'in Twitch Programına Konuk Olacak

    Mansur Yavaş Pqueen'in Twitch Programına Konuk Olacak

    Twitch yayıncısı Pqueen, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın önümüzdeki çarşamba günü 'Pqueen Kimdir?' programının konuğu olacağını açıkladı.

    Son yıllarda YouTube ve Twitch benzer biçimde gösterim platformları, aktüel istatistiklere nazaran tv kanallarıyla rekabet edecek hale geldi. Halihazırda bu platformlar üstünden milyonlarca kişiye ulaşan içerik üreticileri bulunuyor. Ancak içerik üreticilerin yanı sıra siyasiler ve meşhur adların de YouTube ve Twitch benzer biçimde platformlara olan ilgisi son dönemlerde bir fazlaca artmaya başladı.


    Gençlerle iletişime geçmenin en iyi yolunun bu platformlardan geçtiğini düşünenler, şimdiden kendi hesaplarını açmaya başladı. Kendi Twitch kanalını açan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da bu olaya katılan son isim olmuştu.


    Mansur Yavaş Pqueen'in Twitch Programına Konuk Olacak


    Şimdiyse Pqueen, Başkan Mansur Yavaş'ın gelecek hafta içerisinde 'Pqueen ile Kimdir' programının konuğu olacağını açıkladı. Ünlü yayıncı, Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda "Duyurmaktan büyük bir gurur duyuyorum: 17 Mart 2021 Çarşamba günü saat 20.00'de Pqueen ile Kimdir'in konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş" ifadelerini kullandı.

    Twitch hayatına pek de uzak olmayan Mansur Yavaş ile Pqueen içinde geçtiğimiz dönemlerde de bir diyalog yaşanmıştı. Kendisinin programına misafir olduğu montajlı bir görsel paylaşan Pqueen'e cevap veren Yavaş, "Sevgili Pelin, içeriklerin beni ve ailemi oldukca eğlendiriyor. Gençlerimizin olumlu yönde enerjisi bizleri sevinçli ediyor. Twitch'te bir gün yayınına katılıp chat'e merhaba vermek isterim" demişti.



    Önceki Haber
    Epic Games'in Önümüzdeki Hafta Ücretsiz Olacak Oyunu Açıklandı

    Epic Games'in Önümüzdeki Hafta Ücretsiz Olacak Oyunu Açıklandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Her hafta kısa süreliğine parasız yapmış olduğu oyunlarla geniş bir fanatik kitlesine ulaşan Epic Games, yeni yıla hususi başlatmış olduğu 15 günlük parasız oyun serisini geçtiğimiz günlerde tamamladı. Seri süresince birçok oyun parasız biçimde sunulsa da pek bir çok oyuncuların ilgisini çekmeyi başaramadı. Bu hafta verilen oyun ise genel hatlarıyla oldukca müspet eleştiriler aldı.Epic Games'te önümüzdeki haftanın parasız oyunu The Fall olacak. Oyun, 18 Mart - 25 Mart 2021 tarihleri içinde paras

    Sonraki Haber
    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitch'te Canlı Yayınlara Başlayacağını Eğlenceli Bir Videoyla Duyurdu

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitch'te Canlı Yayınlara Başlayacağını Eğlenceli Bir Videoyla Duyurdu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Mansur Yavaş Twitch'e BaşlıyorSosyal medyayı en etken halde kullanan siyasetçilerden önde gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, canlı gösterim platformu Twitch'e girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda kendi Twitch hesabını da açan Başkan Yavaş, bugün yapmış olduğu bir paylaşımla bu kanalın duyurusunu gerçekleştirdi.Twitter hesabından "Selam chat" notuyla keyifli bir video paylaşan Mansur Yavaş, bu videoda Twitch'te neler yapacağından bahsetti. Yavaş, her ne kadar duyuruyu yeni

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim