VALORANT’ın yeni ajanı Astra nasıl ortaya çıktı?

    VALORANT’ın yeni ajanı Astra nasıl ortaya çıktı?

    VALORANT’ın Baş Çizeri Suke, Astra karakterinin geliştirilme aşamasından bahsetti. Detaylı bilgiler aşağıda.

    VALORANT’ın Baş Çizeri ve eski League Of Legends çizerlerinden önde gelen Suke, VALORANT’ın en yeni ajanı olan Astra karakterinin eskiz aşamasından son haline iyi mi geldiğine dair bir makale ve video yayınladı.


    Tüm ajanların çizimlerinin kapak resmi ile başladığını belirten Suke, karakterlerin hem kendi özünü temsil etmesi icap ettiğini, aynı zamanda VALORANT dünyası içinde bir uyuma haiz olması icap ettiğini söylüyor.


    Astra’nın Kontrol Uzmanı rolünü gibi imlemek istediklerini anlatım eden Suke, “Sahip olduğu auranın enerjisini Afrika fütürizminden öğelerle bir araya getirmek, tasavvur döneminin en keyifli aşamalarından biriydi.” diyor.


    Eğer oyun geliştirme ve çizime meraklıysanız buraya tıklayarak karakterin çizim aşamasını daha ayrıntılı görebilir ve izleyebilirsiniz.


    Astra Montaj Videosu:



    Önceki Haber
    GTA 5'in PlayStation 5'e Geleceği Tarih Açıklandı

    GTA 5'in PlayStation 5'e Geleceği Tarih Açıklandı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Söz mevzusu e-postaya gore PS5 sahipleri, gelişmiş grafiklere haiz olacak GTA 5'le senenin ikinci yarısında tanışacaklar.Sony'nin PlayStation 5 için gerçekleştirdiği Future of Gaming etkinliğinde sahne alan Rockstar Games, 2013 senesinde yayımlanan ve bugün bile çılgın şeklinde oynanan GTA 5'in PlayStation 5'e geleceğini açıklamıştı. Bu hususi sürüm, daha gelişmiş grafiklere haiz olacak ve oyunculara yeni nesil konsolda, yepyeni bir tecrübe yaşatacaktı. Şimdiyse GTA 5'in PlayStation 5'e geleceği

    Sonraki Haber
    Epic Games'in Önümüzdeki Hafta Ücretsiz Olacak Oyunu Açıklandı

    Epic Games'in Önümüzdeki Hafta Ücretsiz Olacak Oyunu Açıklandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Her hafta kısa süreliğine parasız yapmış olduğu oyunlarla geniş bir fanatik kitlesine ulaşan Epic Games, yeni yıla hususi başlatmış olduğu 15 günlük parasız oyun serisini geçtiğimiz günlerde tamamladı. Seri süresince birçok oyun parasız biçimde sunulsa da pek bir çok oyuncuların ilgisini çekmeyi başaramadı. Bu hafta verilen oyun ise genel hatlarıyla oldukca müspet eleştiriler aldı.Epic Games'te önümüzdeki haftanın parasız oyunu The Fall olacak. Oyun, 18 Mart - 25 Mart 2021 tarihleri içinde paras

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim