GTA 5'in PlayStation 5'e Geleceği Tarih Açıklandı

    GTA 5'in PlayStation 5'e Geleceği Tarih Açıklandı

    Rockstar Games'in gönderilmiş olduğu bir e-posta, Future of Gaming etkinliği kapsamında duyurulan GTA 5'in hususi PS5 sürümünün ne vakit çıkacağını ortaya koyuyor.

    Söz mevzusu e-postaya gore PS5 sahipleri, gelişmiş grafiklere haiz olacak GTA 5'le senenin ikinci yarısında tanışacaklar.


    Sony'nin PlayStation 5 için gerçekleştirdiği Future of Gaming etkinliğinde sahne alan Rockstar Games, 2013 senesinde yayımlanan ve bugün bile çılgın şeklinde oynanan GTA 5'in PlayStation 5'e geleceğini açıklamıştı. Bu hususi sürüm, daha gelişmiş grafiklere haiz olacak ve oyunculara yeni nesil konsolda, yepyeni bir tecrübe yaşatacaktı. Şimdiyse GTA 5'in PlayStation 5'e geleceği tarih açığa çıkmış durumda.


    GTA 5'in PlayStation 5 hususi sürümüyle alakalı bilgiler, Rockstar Games'in gönderilmiş olduğu bir e-posta vesilesiyle gün yüzüne çıktı. Şirket aslında, gönderilmiş olduğu bu e-postada yeni nesil konsolda oynanacak GTA 5 ile alakalı düzenleyeceği bir kampanyadan bahsediyordu. Ancak bu kampanyayla alakalı hususlar, hususi sürümün ne vakit yayınlanacağını da ortaya çıkarmış oldu.

    GTA 5'in PlayStation 5'e Geleceği Tarih Açıklandı

    Rockstar Games'in gönderilmiş olduğu e-postada yer edinen bilgilere bakılırsa GTA 5, 2021'in ikinci yarısında PlayStation 5'e gelecek. Şirket, 1 Nisan 2021 itibarıyla da bu hususi sürüm için bir kampanya başlatacak. Bu kampanyaya bakılırsa Playstation Plus aboneleri, aylık 1 milyon dolar oyun parası kazanacakları ve hususi eşyalara haiz olabilecekleri avantajlar yakalayacaklar. Kampanya, PlayStation 5'in PlayStation 5 sürümü yayınlanana dek devam edecek.


    Rockstar Games'in gönderilmiş olduğu e-posta, GTA 5 hususi sürümünün çıkış tarihini ay ve gün olarak açıklamıyor. Ancak bu e-postayla beraber oyunun çıkışı için hala 3 aydan daha çok zaman olduğu ortaya koyuluyor. Ayrıca bu e-posta, Rockstar Games'in yakın bir gelecekte GTA 5'in yeni sürümüyle alakalı ilk büyük fragmanı yayınlayabileceği anlamına geliyor. Böylesi bir tanıtım videonun paylaşılması, oyunun neler sunabileceğinin anlaşılabilmesini sağlayacak.


    Sonraki Haber
    VALORANT’ın yeni ajanı Astra nasıl ortaya çıktı?

    VALORANT’ın yeni ajanı Astra nasıl ortaya çıktı?

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    VALORANT’ın Baş Çizeri ve eski League Of Legends çizerlerinden önde gelen Suke, VALORANT’ın en yeni ajanı olan Astra karakterinin eskiz aşamasından son haline iyi mi geldiğine dair bir makale ve video yayınladı.Tüm ajanların çizimlerinin kapak resmi ile başladığını belirten Suke, karakterlerin hem kendi özünü temsil etmesi icap ettiğini, aynı zamanda VALORANT dünyası içinde bir uyuma haiz olması icap ettiğini söylüyor.Astra’nın Kontrol Uzmanı rolünü gibi imlemek istediklerini anlatım eden Suke,

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim