VALORANT’ın Isınma Modu Hakkında Açıklama Yapıldı

    VALORANT’ın Isınma Modu Hakkında Açıklama Yapıldı

    Oyunun baş tasarımcısı olan Jared Berbach VALORANT‘ın ısınma modu ile alakalı toplumsal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

    VALORANT oyuncularının upuzun bir süredir istek ettikleri ısınma modu ile alakalı yeni gelişmeler var. Oyuncukların yanı sıra profesyoneller tarafınca da istek edilen ısınma modu ile bilhassa de turnuvalar ve dereceli maçlar öncesinde oyuna daha hazırlıklı adım atmak olası olacak. Geçtiğimiz gün TSM forması giyen ustalaşmış oyuncu James ”hazed” Cobb tarafınca tekrar dillendirilen öğrenci cevap geliştirici ekibin yetkili adı Jared Berbach’tan geldi.

    VALORANT’ın Isınma Modu Hakkında Açıklama Yapıldı

    Isınma Modu Ne Zaman Gelecek?

    Maç öncesinde ısınmak için ebedi bir Ölüm Kalım Savaşı modu isteyen ustalaşmış oyuncuya geliştiricinin yanıtı bunun halihazırda gündemlerinde olduğu, sadece modun uygulanmasının karmaşa olduğu yönünde oldu. Modun oyuna ne vakit ekleneceği belli olmasa da en azından Riot Games’in modu gündemine aldığı da böylece netlik kazanmış durumda.


    Önceki Haber
    MrBeast ve ZHC, Basketbol Arena'yı Tanıttı: Oyun, ABD'de İkinci Sıraya Yükseldi

    MrBeast ve ZHC, Basketbol Arena'yı Tanıttı: Oyun, ABD'de İkinci Sıraya Yükseldi

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Masomo’nun iki senelik bir çalışmanın arkasından yayınladığı mobil oyunu Basketbol Arena, ABD’de fırtınalar estirmeye başladı. MrBeast ve ZHC benzer biçimde dünyanın en büyükleri içinde yer edinen 30’u aşkın YouTube kanalında tanıtılan Basketbol Arena, ABD’de en oldukça indirilen ikinci oyun oldu.Kafa Topu 2’nin global başarısının peşinden Miniclip ile yollarını birleştiren Masomo, Türk mobil oyun sektörünün en büyük ekiplerinden birisini kurmuştu. Ardından iki senelik yoğun bir emek harcama sür

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim