VALORANT 2. Bölüm 2. Kısım Metasının En Güçlü Ajanları

    VALORANT 2. Bölüm 2. Kısım Metasının En Güçlü Ajanları

    Yeni gelen 2.04 yama notları ve 2. bölüm 2. kısımla birlikte metanın en güçlü ajanlarını sizin için listeledik.

    VALORANT'da META her yama notlarında değişebilmekte. Son yayınlanan notlar ile birlikte bazı ajanlar daha ön planda. Bu rehberde sizlere güçlü ajanları ve neden güçlü olduklarını anlatacağız.


    2.04 Yamasında en güçlü ajanlar:

    • JETT

    Jett'in yetenek seti onu oyunun en mobil ajanı haline getiriyor. E yeteneği ile bir çatışmadan hızlıca uzaklaşabilir ya da hızlıca PEEK yapabilir. Q yeteneği ile zıplayarak yüksek alanlara çıkabilir ve harita kontrolü sağlayabilirsiniz. Operatör kullanmak için en iyi şampiyon JETT, hızlıca rakibini düşürüp takımına avantaj sağlayabilir.


    • Killjoy

    Şahane bir savunmacı olan Killjoy, kontrol uzmanları arasında oynanışı en kolay ajanlardandır. Spike alanlarına yerleştirdiği taretler ve tuzaklar ile rakibini hücum yaptığına pişman eder. X yeteneği ile birlikte hem saldırı hem savunma yaparken oldukça büyük bir alandaki rakiplerini hareketsiz bırakır.


    • Brimstone

    Bir diğer kontrol uzmanı olan Brimstone hem saldırı hem savunmada güçlü nadir şampiyonlardandır. Saldırı yaparken rakip kontrol noktalarına sis atar ve görüşü engeller. Savunmada ise rakibin bulunduğu alana yanıcı kokteyl gönderebilir ve takım arkadaşlarının hasarını arttıran C yeteneğini kullanabilir. X yani ulti yeteneği ile geniş bir alana hasar verir.


    • Sova

    Öncü rolündeki Sova takım arkadaşlarına görüş sağlamasıyla ünlüdür. E yeteneği ile görüş oku fırlatır ve rakibin konumunu açığa çıkarır. Q yeteneği ile rakibe alan hasarı veren bir ok gönderir. C yeteneği ile drone uçurup rakibin yerini tespit eder, ulti yeteneği ile ise duvarı delen 3 adet ok fırlatır.


    • Breach

    Öncü rolündeki Breach işlevsel yetenekleriyle ön plana çıkmaktadır. Duvara atılan Q yeteneği ile rakibi kör eder, E yeteneğiyle rakibi sarsar ve C yeteneğiyle duvarı delen ve hasar veren bir saldırı uygular. X yani ulti yeteneği ile rakiplerini sersemletir ve havaya savurur. Bu onu takımı için saldırıda vazgeçilmez bir ajan haline getiriyor.

    VALORANT 2. Bölüm 2. Kısım Metasının En Güçlü Ajanları


    Hesabınıza VP yüklemek istiyorsanız itemsatış'dan VALORANT Points VP E-pin kodu satın alabilirsiniz.


    Önceki Haber
    VALORANT Asil 2.0 Koleksiyonu Vitrinde Satışta

    VALORANT Asil 2.0 Koleksiyonu Vitrinde Satışta

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Daha önceki haberimizde Asil 2.0 serisinin tanıtıldığını sizlere duyurmuştuk. Şimdi ise VALORANT oyun içi mağazasının vitrininde satışa sunuldu. Asil 2.0 kaplama koleksiyonunun vitrindeki satış fiyatı ise 7100 VP.Asil koleksiyonuna yeni eklenen silahlar ise şunlar:FrenzyBuckyPhantomOdinKarambitAsil 2.0 koleksiyonun fiyatı kaç VP?Koleksiyon 7100 VP karşılığında VALORANT oyun içi mağazanın vitrininde satılmaktadır. Eğer sadece beğendiğiniz silahın kaplamasını almak istiyorsanız, onların da fiyatı

    Sonraki Haber
    GeForce Now Türkiye Fiyatları Ne Kadar?

    GeForce Now Türkiye Fiyatları Ne Kadar?

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Merakla beklenen GeForce Now Türkiye fiyatı belli olduGeçtiğimiz aylarda beta süreci başlayan GeForce Now Türkiye'nin resmi fiyatı belli oldu. Nvidia tarafından geliştirilen bulut oyun oynama teknolojisi girişiminin Türkiye fiyatı oyuncuları üzebilir.GeForce Now Türkiye'de 15 marttan itibaren hizmet vermeye başlayacak ve aşağıdaki fiyatlar geçerli olacak. Oyuncular tarafından beklenen fiyat 50₺ olarak tahmin ediliyordu, açıklanan bu fiyat Türkiye'de yaşayan oyuncuların hayallerini suya düşürmüş

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim