VALORANT 2.04 Yama Notları Yayınlandı, Astra Artık Oynanabilir

    VALORANT 2.04 Yama Notları Yayınlandı, Astra Artık Oynanabilir

    VALORANT güncellenmeye devam ediyor, yeni gelen yamayla birlikte bazı değişiklikler söz konusu.


    Riot Games paylaştığı öne çıkanlar görselinde rekabetçi eşleştirme, sesli taktik açıklamaları ve Astra ile ilgili görselleri kullanmış.

    VALORANT 2.04 Yama Notları Yayınlandı, Astra Artık Oynanabilir


    Yeni ajan Astra

    VALORANT 2.04 yaması ile birlikte Astra oyuna eklendi. Gana'lı kontrol uzmanı ile oyunlarda boy göstermeye başlayabilirsiniz! 15. ajan Astra'nın yeteneklerine bu linkten ulaşabilirsiniz.

    Rekabet güncellemesi

    Yapılan açıklamaya göre 2.04 yamasıyla birlikte 2. bölüm 2. kısım da başlayacak.


    • Beceri kademeniz kısım başlangıçlarında düşürülmeyecek.
    • Radyant veya Ölümsüzlük kademesindeyseniz liderlik tablosundaki yerinizi koruyacaksınız fakat kademe puanınız (KP) %90 azalacak ve tüm Radyant oyuncuları Ölümsüzlük'e düşecek. Çünkü yeni kısımda en iyinin de en iyisi olduğunuzu tekrar kanıtlamanız gerekiyor.
    • Radyant olabilmek için artık bölgenizdeki en iyi 500 oyuncu içinde olmanız ve gereken minimum KP miktarına ulaşmış olmanız lazım (detaylar aşağıda). 
    • Yeni kısımda liderlik tablosunda tekrar boy gösterebilmek için yerleştirme karşılaşması oynamalısınız.
    • Kademenizin görünür olması için 1 yerleştirme karşılaşması oynamanız yeterli olacak.
    • KP miktarınız (ve muhtemelen kademeniz) yerleştirme karşılaştırmasındaki performansınıza bağlı olarak değişiklik gösterebilir fakat en büyük değişiklik sadece o karşılaşmadaki performansınız göz önünde bulundurularak yapılacak.
    • Mevcut bölümde daha önce rekabet modunda herhangi bir kademeye yerleşmemiş olan oyuncuların, ilk kademesine kavuşması için hâlâ 5 adet yerleştirme karşılaşması oynaması gerekiyor.
    • Radyant kademesine ulaşmak artık çok daha çetrefilli olacak. Radyant'a çıkabilmek için belli bir kademe puanına ulaşmanız gerekli. Bu değer, kademedeki oyuncu sayısı ve KP dağılımına bağlı olarak her bölgeye özel belirlendi.

     Radyant'a çıkabilmek için bölgelerde ulaşılması gereken puanlar şöyle:

    • Latin Amerika ve Kore: 100 KP
    • Brezilya: 200 KP
    • Kuzey Amerika ve Asya Pasifik: 300 KP
    • Avrupa ve Türkiye: 400 KP


    GİDERİLEN HATALAR

    • Özel karşılaşma sunucusunun açılır menüsünün sonsuza kadar dönüp durmasına sebep olan hata giderildi.
    • Reyna'nın oyuncu olmayan unsurların yok edilmesini asist ettiği durumlarda Ruh Küresi geribildiriminin tetiklenmesine sebep olan hata giderildi
    • Sage'in duvarıyla oluşturulan dar koridorlara Omen'ın Gizli Adım'ıyla ışınlanıldığında Omen'ın duvarın içine itilmesine sebep olan hata giderildi.
    • Killjoy, Cypher, Brimstone, Sage, Breach, Jett ve Viper'ın ulti hazır bildirimlerinin çalışmamasına sebep olan hata giderildi.


    Önceki Haber
    League of Legends Yeni Savaş Akademisi Kostümleri PBE'de

    League of Legends Yeni Savaş Akademisi Kostümleri PBE'de

    3 yıl önce 2 dk okuma süresi

    Yeni KostümlerPBE gelen yama ile beraber oyuncuların önüne sunulan Savaş Akademisi ( Battle Academia ) serisinin devamı sunulmaktadır.Bu video ile beraber Kostüm açıklamaları aşağıdaSavaş Akademisi CaitlynSavaş Akademisi YoneSavaş Akademisi Garen ve WukongSavaş Akademisi LeonaBununla Beraber Savaş Akademisi Leona Prestij Serisi'de duyurulmaktaİtemsatış'tan %15 indirimli RP satın almak için tıkla.

    Sonraki Haber
    VALORANT Asil 2.0 Koleksiyonu Vitrinde Satışta

    VALORANT Asil 2.0 Koleksiyonu Vitrinde Satışta

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Daha önceki haberimizde Asil 2.0 serisinin tanıtıldığını sizlere duyurmuştuk. Şimdi ise VALORANT oyun içi mağazasının vitrininde satışa sunuldu. Asil 2.0 kaplama koleksiyonunun vitrindeki satış fiyatı ise 7100 VP.Asil koleksiyonuna yeni eklenen silahlar ise şunlar:FrenzyBuckyPhantomOdinKarambitAsil 2.0 koleksiyonun fiyatı kaç VP?Koleksiyon 7100 VP karşılığında VALORANT oyun içi mağazanın vitrininde satılmaktadır. Eğer sadece beğendiğiniz silahın kaplamasını almak istiyorsanız, onların da fiyatı

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim