Apex Legends Steam'de Anlık Oyuncu Sayısı Rekoru Kırdı

    Apex Legends Steam'de Anlık Oyuncu Sayısı Rekoru Kırdı

    Apex Legends, Steam'deki eş zamanlı oyuncu rekorunu kırdı. Şubat ayında 8. sezonunu başlatan oyunun bu sezonla getirmiş olduğu yenilikler, Apex Legends fanatiklerinin dikkatini çekmiş benzer biçimde görünüyor. Oyun ayrıca, Twitch'te gösterim sayısı rekorunu da tazeledi.

    8. Sezon ile Beraber İlgi Arttı

    Electronic Arts'ın 2019 senesinde piyasaya sürdüğü Apex Legends, şu sıralar tarihinin en iyi günlerini yaşıyor. Oyuncuların sekizinci sezonun yeniliklerini deneyimlediği oyun, şubat ayında birazcık daha çok alaka gördü. SteamDB'de yer edinen verilere gore Electronic Arts'ın ölüm kalım oyunu, Steam'deki eş zamanlı oyuncu sayısı rekorunu kırmayı başardı.

    SteamDB'nin verilerine gore Apex Legends, şubat ayında 198 bin 235 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Bu sayı, ocak ayından 70 bin kadar fazlaydı. Ayrıca Apex Legends, Twitch'te de ciddi ölçüde alaka görmeye başladı. Bugün itibarıyla doruk kabul eden oyun, Twitch'te 137 bin oyunsever tarafınca seyredildi.


    Electronic Arts, oyunun sekizinci sezonu ile 100'den fazla yeni birimleri kullanıma sundu. Ayrıca yeni bir silah, yeni bir karakter ve Nintendo Switch ile altındaki platform desteği de oyuna eklenen yeniliklerden oldu. İşte bu yenilikler, Apex Legends hayranlarını sevindirmiş şeklinde görünüyor. Bu ilginin geçici mi kalıcı mı olacağını ise vakit gösterecek.

    Apex Legends Steam'de Anlık Oyuncu Sayısı Rekoru Kırdı

    Hayatta kalma oyunları, 2015 senesinde yayımlanan H1Z1 ile popüler olmaya başladı. 2016'da yaşamımıza giren PlayerUnknown's Battlegrounds ise bu kategorinin görülmemiş popülariteye ulaşmasını sağladı. Hal bu şekilde olunca da sektörün dev isimleri, birbirlerinin art arda ölüm kalım oyunları çıkarmaya başladılar. İşte Apex Legends da bunlardan biriydi ve bu oyunun parasız olması, oyuncuların dikkatini çekti. Son güncelleme ise oyunun büyümeye devam ettiğinin aleni bir göstergesi.


    Önceki Haber
    Valorant Asil 2.0 Kaplama Tanıtımı Duyuruldu

    Valorant Asil 2.0 Kaplama Tanıtımı Duyuruldu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Asil Set 2.0 Ne Zaman Gelecek?Valorant'ın yeni silah seti Asil silahların yeni bir çeşidi bizlere sunularak gösteriliyor. Asil silahlar 2.0 ile tahminen 3 mart yamasıyla beraber oyunda satışa sunulacaktır. Yeni görünüşü şık ve yakın dövüş bıçağı ile farklı bir hissiyat almanızı sağlayacaktır. Bıçağın Karambit şeklinde olması da en büyük özelliklerden birisi.Fiyatları genel anlamda iyi olan bu yeni set karşısında bir çok oyuncuyu yine memnun edecektir.FiyatlarıAsil Frenzy (1,775 VP)Asil Bucky (1,

    Sonraki Haber
    İstenen Oldu Origin TL Cinsinden Fiyatlandırma Yapmaya Başladı

    İstenen Oldu Origin TL Cinsinden Fiyatlandırma Yapmaya Başladı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Geç Olsa da İstenen OlduBir zamanlar oyun platformu devi Steam'in en büyük rakibi olan Origin, günümüzde halen etkinlik gösterse de popülerliğini Steam'e oranla yitirmiş durumda. Bugünse Türk oyuncuların senelerden beri Electronic Arts'tan istek etmiş olduğu bir şey, oyun platformu Origin'e eklendi. Origin, fiyatlandırmada Türk Lirası'nı kullanmaya başladı.2011 yılının haziran ayında kullanıma oluşturulan ve çoğu zaman Electronic Arts'ın oyunlarına ev sahipliği meydana getiren Origin, bugüne dek

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim