Team Liquid, Jamppi'yi Kadrosuna Kattı

    Team Liquid, Jamppi'yi Kadrosuna Kattı

    Amerika'nın en köklü E-spor kulüplerinden Team Liquid, Jamppi'yi kadrosuna kattı, detaylar aşağıda.

    Eski CS GO profesyonel E-spor oyuncusu Elias "Jamppi" Olkkonen Team Liquid VALORANT kadrosuna dahil edildi. Jamppi takımdan ayrılan ec1s'in üstlendiği IGL yani oyun içi lider görevini üstlenecek.


    Jamppi, daha profesyonel kariyeri başlamadan önce VAC tarafından yasaklanmıştı. Valve tarafından yasaklanan Jamppi'nin hile kullanıp kullanmadığı veya başka birinin hesabında bunu yapıp yapmadığı tespit edilememişti.


    Jamppi VAC yasağından dört yıl sonra, profesyonel kariyerine REHTI adlı amatör bir takımda başladı . 2020'de ENCE'ye katılmadan önce SuperJymy ve SJ Gaming gibi birkaç amatör ekipten oynadı. ENCE, Avrupa CS: GO takımları arasında en üst kademesinde mücadele eden bir Finlandiya takımıdır.


    İtemsatış.com %15 indirimli VALORANT Points VP kampanyasından faydalanmak için tıklayın.

    İtemsatış üzerinden VALORANT hesap satışı yapmak için tıklayın.


    Önceki Haber
    Alien Filminin İkonik Uzaylısı Fortnite'a Geldi

    Alien Filminin İkonik Uzaylısı Fortnite'a Geldi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Son yılların popüler ölüm kalım oyunlarından Fortnite'a yeni bir içerik geldi. "Aliens vs. Predator" isminde bilim kurgu filminden esinlenerek açılan paket, Ripley ve Xenomorph'u oyuna getiriyor. Ayrıca bu içerikle birlikte "Uzay Ekipmanı" isminde bir eşya paketi de oyuna dahil edildi. Bu pakette hususi bir kazma, yeni bir planör ve bir de oyun içi anlatım yer alıyor.Epic Games, Fortnite'ın daha çok oyuncuya ulaşabilmesi için elinden geleni yapıyor ve son içerik güncellemesi, bilim kurgu tutkunl

    Sonraki Haber
    VALORANT Kaç GB?

    VALORANT Kaç GB?

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    VALORANT, Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan birincil şahıs nişancı (FPS) türü bir oyundur. Oyunda 14 ajan bulunuyor ve hepsinin kendine özgü 4 yeteneği var. 3 Farklı haritada 5e5 karşılaşmalarda saldıran ve savunan taraflar karşı karşıya gelir. Saldıran tarafın görevi Spike kurmak ve patlayana kadar onu korumaktır. Savunanların görevi ise Spike alanını korumak ve bombayı etkisiz hale getirmektir. 13. sayıya ulaşan ilk takım oyunu kazanır ve eğer rekabete dayalı oyun ise derecesi y

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim