Alien Filminin İkonik Uzaylısı Fortnite'a Geldi

    Alien Filminin İkonik Uzaylısı Fortnite'a Geldi

    Epic Games, Fortnite'a gelen yeni içeriklerini duyurdu. Bu içerikle beraber oyuncular, Alien filminin ikonik uzaylı yaratığı olarak malum Xenomorph'ları avlayabilecekler.

    Son yılların popüler ölüm kalım oyunlarından Fortnite'a yeni bir içerik geldi. "Aliens vs. Predator" isminde bilim kurgu filminden esinlenerek açılan paket, Ripley ve Xenomorph'u oyuna getiriyor. Ayrıca bu içerikle birlikte "Uzay Ekipmanı" isminde bir eşya paketi de oyuna dahil edildi. Bu pakette hususi bir kazma, yeni bir planör ve bir de oyun içi anlatım yer alıyor.


    Epic Games, Fortnite'ın daha çok oyuncuya ulaşabilmesi için elinden geleni yapıyor ve son içerik güncellemesi, bilim kurgu tutkunlarının ilgisini çekecek benzer biçimde görünüyor. Hazırladığı içerik ile alakalı bir de tanıtım videosu gösteren Epic Games, güncellemenin oyunculara neler sunabileceğini gözler önüne seriyor.


    Fornite'ın yeni içeriği için hazırlanan afiş

    Alien Filminin İkonik Uzaylısı Fortnite'a Geldi


    Epic Games'in yayınladığı tanıtım videosu, oyuncuların bu içerikle uzaylı avına başlayacağını ortaya koyuyor. Bu bağlamda oyuncular, Xenomorph avına başlayabilecekler. 


    Yayınlanan Tanıtım Videosu;




    Önceki Haber
    VALORANT Phantom Silahı Tüm Kaplamaları Skinleri

    VALORANT Phantom Silahı Tüm Kaplamaları Skinleri

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Phantom, en büyük rakibi Vandal'a göre daha az sekme oranı ve daha yüksek isabet özelliğiyle öne çıkıyor. Bunun yanı sıra susturuculu olması sayesinde rakibiniz nereden ateş ettiğinizi anlayamadan onu haklayabilirsiniz. Satın almak için 2900 kredi ödemelisiniz yani fiyatı Vandal ile aynı.Phantom hasarıVücuda 35, Bacağa 29, kafaya ise 140 vuruyor. Rakibi Vandal HS ile tek atarken Phantom kafadan vuruş yaptıktan sonra 1 mermiye daha ihtiyaç duyar.Phantom tüm skinlerinin fiyatı ve resimiAşağıda Pha

    Sonraki Haber
    Team Liquid, Jamppi'yi Kadrosuna Kattı

    Team Liquid, Jamppi'yi Kadrosuna Kattı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Eski CS GO profesyonel E-spor oyuncusu Elias "Jamppi" Olkkonen Team Liquid VALORANT kadrosuna dahil edildi. Jamppi takımdan ayrılan ec1s'in üstlendiği IGL yani oyun içi lider görevini üstlenecek.Jamppi, daha profesyonel kariyeri başlamadan önce VAC tarafından yasaklanmıştı. Valve tarafından yasaklanan Jamppi'nin hile kullanıp kullanmadığı veya başka birinin hesabında bunu yapıp yapmadığı tespit edilememişti.Jamppi VAC yasağından dört yıl sonra, profesyonel kariyerine REHTI adlı amatör bir takımd

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim