PUBG Mobile'ın Yeni Sürümü PUBG: New State Duyuruldu

    PUBG Mobile'ın Yeni Sürümü PUBG: New State Duyuruldu

    PUBG Mobile'ın yeni sürümü olarak karşımıza çıkacak "PUBG: New State" resmen duyuruldu.

    Pubg New State Nedir?

    Oyunla alakalı açıklamalarda bulunan geliştirici ekip, PUBG: New State'in benzersiz grafiklere haiz olacağını açıkladı. Yayınlanan tanıtım videosu ise oyunun neler sunabileceğini gözler önüne seriyor.

    Kısa bir müddet ilkin sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, dünyanın en popüler ölüm kalım oyunlarından PUBG'nin hem konsol ve PC için yeni bir oyununun aynı zamanda mobil sürümünün yeni bir versiyonunun piyasaya sürüleceğinden bahsetmiştik. PC ve konsol ile alakalı şu an için resmi bir büyüme yok sadece Krafton Inc., mobil oyuncuların hizmetine sunulacak yeni sürümün fragmanını yayınlayarak, oyunla alakalı de birtakım açıklamalarda bulundu.

    Geliştiriciler tarafınca meydana getirilen açıklamalara nazaran yeni mobil oyun, "PUBG: New State" olarak isimlendirilecek. Ayrıca bu oyun, daha ilkin de iddia edilmiş olduğu şeklinde 2051 senesinde geçecek. Bu da oyunda yeni nesil silahların, yepyeni araçların ve drone şeklinde yeni teknolojilerin bulunacağı anlamına geliyor. İşte bütün bu yenilikler, paylaşılan fragmanda da açıkça gösteriliyor.



    Oyunla alakalı meydana getirilen açıklamalara nazaran PUGB: New State, yepyeni bir haritayla gelecek. Ayrıca bu oyun gerek oynanış mekaniği gerek grafikleriyle, benzersiz bir tecrübe sunacak. Şirket, PUBG: New State'in grafiklerinin mobil cihazların sınırlarını zorlayacağını, oyunu oynarkense hayatta kalmanın en yeni yollarını deneyimleyeceklerini anlatım ediyor.

    Bu arada; PUBG: New State'in temel mantığı yeniden aynı olacak. 100 değişik oyuncu bir haritaya inecek ve hayatta kalan son şahıs olmaya çalışacak. Yeni oyunla beraber yalnızca yeni tabanca ve ekipmanlar, yeni araçlar ve yeni bir manzara sunulmuş olacak. Oyunun ne denli popüler olacağını ise vakit gösterecek.

    PUBG Mobile'ın Yeni Sürümü PUBG: New State Duyuruldu

    PUBG Mobile'ın yeni versiyonu hem iOS bununla beraber Google Play Store üstünden indirilebilecek. Ancak şu an için ancak, Android kullanıcıları bu oyuna ön kayıt yaptırabiliyorlar. iOS kullanıcıları için de bir açıklamada bulunan geliştiriciler, oyunun kısa bir müddet sonra App Store'a ekleneceğini ve iOS ekosistemindeki kullananların da ön kayıt yaptırabilecekleri anlatım ediliyor.


    Ön kayıt süreci, mobil oyunseverler için birtakım ayrıcalıklar sunuyor. Bu ayrıcalıklar şu an için ancak bir araba kaplamasıymış benzer biçimde görünüyor. Ancak şirket, ilerleyen süreçte yeni avantajlarla alakalı duyurularda bulunabilir.

    Eğer sizler de PUBG: New State için ön kayıt yaptırmak dilerseniz, buradaki bağlantıyla oyunun Google Play Store'daki sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunun web sitesini incelemek dilerseniz de buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.


    Pubg New State Ne zaman?

    Şu anlık kesin bir tarih verilmedi 2021 tarihinde çıkması planlanılıyor.


    En uygun fiyata PUBG Mobile UC almak için tıklayın



    Önceki Haber
    VALORANT Hesap Satın Alma Sitesi

    VALORANT Hesap Satın Alma Sitesi

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    VALORANT nedir?VALORANT 5'e5 karakter tabanlı FPS oyunudur. FPS'in kelime anlamı birinci şahıs nişancıdır. Bu oyunlar genelde reflekse dayalı olmakla birlikte yüksek konsantre ister. VALORANT oyununda ise 14 farklı ajan bulunuyor ve tüm ajanların kendine özgü yetenekleri var. Bu yeteneklere uyum sağlamak, onlara karşı oynamayı öğrenmek için biraz çaba sarf etmeniz gerekiyor. VALORANT hesabı nedir, ne işe yarar, nasıl açılır?VALORANT oyununa giriş yapabilmek için bir Riot Games hesabına sahip olm

    Sonraki Haber
    VALORANT İsim Değiştirme

    VALORANT İsim Değiştirme

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    VALORANT Kullanıcı adı nasıl değiştirilir?Öncelikle VALORANT'ta kullanıcı adı değiştirmek için Riot İD değiştirmek gerekiyor. Riot İD değiştirmek için bu linke tıklayınız.Ardından hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra ise Riot İD yazan kısmına giriniz.Bu kısıma girdiğinizde karşınıza Riot ID'niz çıkacaktır ve yanındaki düzenleme butonuna tıklayınız.Yeni Riot İD kısmına ise kullanmak istediğiniz ismi yazın arasında boşluk dahi olabilir. Etiketinizi de değiştirebilirsiniz bu k

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim