VALORANT Hesap Satın Alma Sitesi

    VALORANT Hesap Satın Alma Sitesi

    Türkiye'nin en aktif VALORANT hesap satın alma sitesine hoş geldiniz.

    VALORANT nedir?

    VALORANT 5'e5 karakter tabanlı FPS oyunudur. FPS'in kelime anlamı birinci şahıs nişancıdır. Bu oyunlar genelde reflekse dayalı olmakla birlikte yüksek konsantre ister. VALORANT oyununda ise 14 farklı ajan bulunuyor ve tüm ajanların kendine özgü yetenekleri var. Bu yeteneklere uyum sağlamak, onlara karşı oynamayı öğrenmek için biraz çaba sarf etmeniz gerekiyor.


    VALORANT hesabı nedir, ne işe yarar, nasıl açılır?

    VALORANT oyununa giriş yapabilmek için bir Riot Games hesabına sahip olmalısınız. Bu hesap benzersiz ve size özel olmalıdır, bu linkten yeni bir Riot hesabı oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz hesap sayesinde aynı bilgilerle VALORANT, League of Legends, Wild Rift, Legends of Runeterra oyunlarına giriş sağlayabilirsiniz.


    VALORANT hesap satın alma sitesi

    İtemsatis.com VALORANT hesap satışı kategorisinden bütçenize uygun bir VALORANT hesabı satın alabilirsiniz. Hemen VALORANT oyuncu pazarına girin ve ilanları inceleyin, birbirinden güzel bol skinli hesaplar arasından seçiminizi yapın. Sitemizdeki 1000'in üzerindeki ilan arasından ucuz, bol kaplamalı, bol ajanlı, Battle Pass açılmış, kontratları dolu, unranked, gümüş, gold, platin, elmas, immortal, radiant elo VALORANT hesap satın alabilirsiniz. Aşağıdaki linklerden yardım alarak sitemize üye olabilir ve nasıl VALORANT hesabı satın alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.


    Ucuz VALORANT hesabı

    İtemsatış.com oyuncu pazarındaki ilanlar genelde ilk veya sonraki sahipleri tarafından satıldığı için size cazip gelecektir. Hesapların içerisindeki yüzlerce ₺ değerindeki silah kaplamalarını tek başına almak isterseniz size çok pahalıya patlayacağı için 2. el VALORANT hesabı satın alarak daha ucuz yoldan full dolu VALORANT hesabına sahip olabilirsiniz.


    VALORANT hesap satın alma kategorisi: itemsatis.com/ilanlar/valorant-hesap-satisi.html

    İtemsatış'a nasıl üye olurum: itemsatis.com/kayit.html

    İtemsatış'a nasıl bakiye yüklerim: itemsatis.com/bakiye-yukle.html

    Hesap alırken nelere dikkat etmeliyim: itemsatis.com/rehber/95/valorant-hesap-satisi-nasil-yapilir.html

    VALORANT Points VP satın almak için tıklayın.


    Önceki Haber
    orgless5 Valorant kadrosu duyuruldu

    orgless5 Valorant kadrosu duyuruldu

    3 yıl önce 2 dk okuma süresi

    orgless5 ekibi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Valorant kadrosunu açıkladı. Yapılan paylaşımla oyuncular tanıtıldı.‘’VALORANT takımımıza merhaba deyin!’’Ekipte pek çok tanıdık isim bulunuyor. Eski profesyonel oyuncuların bulunduğu kadro henüz bir organizasyona sahip değil.orgless5 Valorant Kadrosu;Mustafa ‘aegroN’ SarıoğlanÇağatay ‘Despe’ SedefGöksel ‘gosaydam’ SaydamEren ‘erennTT’ TopçuEmre ‘Ruffian’ TutçalıKadronun VCT Challengers 2 ön elemelerine katılmak için toplandığı düşünülüyor.

    Sonraki Haber
    PUBG Mobile'ın Yeni Sürümü PUBG: New State Duyuruldu

    PUBG Mobile'ın Yeni Sürümü PUBG: New State Duyuruldu

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Pubg New State Nedir?Oyunla alakalı açıklamalarda bulunan geliştirici ekip, PUBG: New State'in benzersiz grafiklere haiz olacağını açıkladı. Yayınlanan tanıtım videosu ise oyunun neler sunabileceğini gözler önüne seriyor.Kısa bir müddet ilkin sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, dünyanın en popüler ölüm kalım oyunlarından PUBG'nin hem konsol ve PC için yeni bir oyununun aynı zamanda mobil sürümünün yeni bir versiyonunun piyasaya sürüleceğinden bahsetmiştik. PC ve konsol ile alakalı şu an için

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim