Diablo II: Resurrected'ın Sistem Gereksinimleri ve Mod Desteği Geliyor

    Diablo II: Resurrected'ın Sistem Gereksinimleri ve Mod Desteği Geliyor

    Blizzard'ın dün duyurduğu Diablo II: Resurrected'ın en az ve tavsiye edilen sistem ihtiyaçları bugün açıklandı. Oyun, en az sistem ihtiyaçlarıyla pek oldukça bilgisayarda rahatça oynanabilecek.

    Geliştirici Mod Nasıl Olacak?

    Geliştirici ekip, sistem ihtiyaçlarına ayrıca oyunun mod desteğine haiz olacağını da duyurdu.

    Oyun tarihinin en bilindik serilerinden birisi olan Diablo, dün hayranlarını sevindirecek bir haberle gündeme geldi. Blizzard, serinin ikinci oyunu Diablo II'nin yenilenmiş bir biçimde sunulacağı Diablo II: Resurrected'ı duyurdu. Oyun, Diablo II'yi tamamen yenilemeyecek olsa da görsel ve mekanik anlamda düzenlenmiş bir biçimde sunulacak.


    BlizzCon etkinliğinde duyurulan Diablo II: Resurrected'ın PlayStation 5, Xbox Series X ve PC platformlarında 4K 60 FPS yardımı ile oynanabileceği belirtilmişti. Bugünse Diablo II: Resurrected'ı bütün güzelliğiyle oynamanız için haiz olmanız ihtiyaç duyulan en az ve tavsiye edilen sistem ihtiyaçları açıklandı.


    Blizzard'ın bugün yapmış olduğu açıklama, birçok oyuncuyu sevindirecek cinsten diyebiliriz. Zira oyunun en az sistem ihtiyaçları günümüzde pek fazlaca oyuncunun bilgisayarı tarafınca rahatça karşılanabiliyor. Önerilen sistem ihtiyaçları de yeni nesil oyunlar kadar tavan ölçüde olmasa da minimuma gore fazlaca daha iyi bir donanıma işaret ediyor.


    Diablo II: Resurrected minimum sistem gereksinimleri:

    • İşletim sistemi: Windows 10
    • İşlemci: Intel Core i3-3250 / AMD FX-4350
    • Ekran kartı: Nvidia GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
    • RAM: 8 GB
    • Depolama: 30 GB
    • Çözünürlük: 1280 x 720 (720p)

    Diablo II: Resurrected önerilen sistem gereksinimleri:

    • İşletim sistemi: Windows 10
    • İşlemci: Intel Core i5-9600k / AMD Ryzen 5 2600
    • Ekran kartı: Nvidia GTX 1060 / AMD Radeon RX 5500 XT
    • RAM: 16 GB
    • Depolama: 30 GB
    • Çözünürlük: 1920 x 1080 (1080p)

    Diablo II: Resurrected'ın Sistem Gereksinimleri ve Mod Desteği Geliyor


    Sistem gereksinimlerinin geliştirici ekip, Diablo II: Resurrected'ın mod desteğine de haiz olacağını açıkladı. Geliştiriciler, mod geliştiricilerinden esprili bir dille 'zavallı yaşlı erkeğe fazla yüklenmemelerini' istedi. Yeni Diablo oyunu hakkındaki şu anda net olmayan tek şey ne vakit çıkacağı.


    Önceki Haber
    VALORANT'taki Hata Yetenekleri ve Silahları Devre Dışı Bırakıyor

    VALORANT'taki Hata Yetenekleri ve Silahları Devre Dışı Bırakıyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Bilinmeyen HataVALORANT‘ı devamlı aktüel ve hatalardan uzak tutmaya çalışan geliştirici ekibin başı bir müddet daha ağrıyacak benzer biçimde görünüyor. Oyunda ortaya çıkan hatalara hızla müdahale etmeye çalışan takım bu kere de aktörleri maç ortasında tamamen savunmasız bırakan bir hata ile karşı karşıya. Bir Reddit kullanıcısının yapmış olduğu paylaşım ile ortaya çıkan hata videoda da görülebileceği suretiyle oyuncuya hiç bir biçimde kabiliyet veya tabanca kullanma imkanı tanımıyor.Yerden Vanda

    Sonraki Haber
    VALORANT BlastX Koleksiyonu fiyatı kaç VP?

    VALORANT BlastX Koleksiyonu fiyatı kaç VP?

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Nerf silahlarına benzer logo kaplamalarıyla dikkat çeken BlastX koleksiyonunun satış fiyatı 8700 VP. Koleksiyonun içerisinde 5 silah kaplaması bulunmakta, ister koleksiyonu alın isterseniz de sadece beğendiğiniz tek bir kaplamayı alın, bu konuda özgürsünüz.BlastX Phantom fiyatı kaç VP?BlastX Phantom VALORANT oyun içi mağazada 2175 VP karşılığında satılmaktadır. Hemen itemsatış.com üzerinden %18 indirimli VALORANT Points VP satın alın ve bu kaplamaya sahip olun!BlastX Frenzy fiyatı kaç VP?BlastX

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim