Mortal Kombat Filminden ilk Fragman Yayınlandı

    Mortal Kombat Filminden ilk Fragman Yayınlandı

    Warner Bros., HBO Max için yayınladığı yeni fragmanında Mortal Kombat'ın da aralarında bulunmuş olduğu birkaç filme yer verdi. Mortal Kombat, fragmanda daha ilkin görmediğimiz görüntüleriyle yer aldı.

    Mortal Kombat Filmi Ne zaman Gelecek?

    Oyun dünyasının en popüler serilerinden birisi olan Mortal Kombat, bugüne dek sinemada yalnızca 1995 ve 1997 yıllarında çıkan iki filmiyle seyircilerle buluşmuştu. Bunca sene aradan sonrasında seri, yine seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni Mortal Kombat filmi, 16 Nisan'da HBO Max üstünde yayınlanacak.

    Mortal Kombat Filminden ilk Fragman Yayınlandı

    Filmin yayınlanacağı güne daha da yaklaştıkça film ile alakalı merak ettiklerimiz de artırmaya devam ediyor. Warner Bros., yeni Mortal Kombat filmi için aralık ayında bir tanıtım fragmanı açıklanmıştı. Ardından geçtiğimiz günlerde filmden yeni sahneler paylaşılmıştı. Film, bugün de Warner Bros.'un 2021 yılı için bugün yayınladığı "Same Day Premiers" fragmanında kendisine yer buldu.


    Warner Bros. tarafınca gösterilen fragmanda HBO Max'e gelecek aylarda beyaz perdeye girmiş olduğu günle aynı gün eklenecek bir çok yapıma yer verildi. Bu yapımlar içinde yer edinen Mortal Kombat, fragmanda kısa da olsa daha ilkin görmediğimiz sahneleriyle yer aldı.


    Videoda gördüğümüz görüntüler, Mortal Kombat filminin tam olarak iyi mi bir mevzuya haiz olacağı ile alakalı hâlâ kafamızda net bir düşünce oluşturmadı. Fakat yeni görüntülerden çıkarabileceğimiz şeylerden birisi, Sub-Zero'nun filmimizde mühim bir role haiz olacağıydı. Yine de daha çok malumat için birkaç hafta daha beklememiz gerekecek.


    Önceki Haber
    Netflix Valve'ın İkonik Oyunu DOTA'nın Dizisini Getiriyor

    Netflix Valve'ın İkonik Oyunu DOTA'nın Dizisini Getiriyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Dota'nın Dizisi Ne zaman?Netflix ile Valve, ikonik oyun DOTA için bir araya geldi. Yapılan iş donanması kapsamında Netflix aboneleri, 25 Mart'ta yeni bir anime dizi ile tanışacaklar. "DOTA: Dragon's Blood" isminde bu dizi, DOTA evrenine yepyeni bir bakış atmamızı sağlayacak.Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix ile dünyanın en köklü oyun geliştiricilerinden Valve, bir iş donanması yaptı. Bu iş donanması kapsamında da firmanın ikonik oyunu "DOTA", Netflix'e bir takım olarak

    Sonraki Haber
    Sony Yeni Oyunlarını State of Play Etkinliğini ile Duyurdu

    Sony Yeni Oyunlarını State of Play Etkinliğini ile Duyurdu

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    State of Play Etkinliği Ne Zaman?26 Şubat Cuma günü saat 01:00'de başlamış olacak bu etkinlikte minimum 10 oyuna odaklanması beklenen Sony'nin, yeni bir God of War oyunundan bahsedebileceği de düşünülüyor. Ayrıca PS5'e hususi GTA 5 de yeni detaylarıyla karşımıza çıkabilir.Japonya merkezli teknoloji devi Sony, 26 Şubat Cuma günü bir faaliyet düzenleyeceğini açıkladı. "State of Play" olarak isimlendirilen bu etkinlikte PlayStation 4 ve PlayStation 5 için yeni oyunlardan bahsedecek firmanın minimum

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim