Netflix Valve'ın İkonik Oyunu DOTA'nın Dizisini Getiriyor

    Netflix Valve'ın İkonik Oyunu DOTA'nın Dizisini Getiriyor

    İkonik oyun olan DOTA oldukça oynanılan ve sevilen moba oyununun Dizisi yapılmaya başlanıldı.

    Dota'nın Dizisi Ne zaman?

    Netflix ile Valve, ikonik oyun DOTA için bir araya geldi. Yapılan iş donanması kapsamında Netflix aboneleri, 25 Mart'ta yeni bir anime dizi ile tanışacaklar. "DOTA: Dragon's Blood" isminde bu dizi, DOTA evrenine yepyeni bir bakış atmamızı sağlayacak.


    Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix ile dünyanın en köklü oyun geliştiricilerinden Valve, bir iş donanması yaptı. Bu iş donanması kapsamında da firmanın ikonik oyunu "DOTA", Netflix'e bir takım olarak geldi. "DOTA: Dragon's Blood" olarak isimlendirilen bu dizi, 25 Mart itibarıyla Netflix abonelerinin beğenisine sunulacak.

    Diziyle alakalı ayrıntılı bir malumat paylaşımı yapılmadı. Ancak gösterilen tarih duyurusu fragmanı, DOTA: Dragon's Blood'un anime türünde bulunduğunu ortaya koyuyor. Dizinin DOTA evrenini asla olmadığı benzer biçimde keşfedeceği söylenirken, imal DOTA hayranlarını daha şimdiden heyecanlandıracak benzer biçimde görünüyor. Ayrıca bu dizi, Valve için de yeni bir devrin başladığı anlamına gelebilir.

    Netflix Valve'ın İkonik Oyunu DOTA'nın Dizisini Getiriyor

    DOTA: Dragon's Blood için gösterilen tarih duyurusu fragmanı, oyundaki karakterlerden Davion'a dem vuruyor. Ancak bunun dışında diziyle alakalı hiç bir ipucunu, bu videoda alamıyoruz. Ancak birkaç gün sonra, DOTA evreninin ifade edileceği bu dizi ile alakalı yeni bilgiler edinebiliriz. Detaylı fragman, diziyle alakalı fazlaca daha çok bilgiyi ortaya koyacaktır.


    Önceki Haber
    Microsoft Mart Ayında Bethesda Etkinliği Hazırlanıyor

    Microsoft Mart Ayında Bethesda Etkinliği Hazırlanıyor

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Microsoft’un Bethesda’yı Satın Alma Sözleşmesi Kapanıyor mu?Tanınmış oyun muhabiri Jeff Grubb, Xbox ve Bethesda’nın Mart ayında büyük bir faaliyet planladığnı söyledi. Microsoft’un bu faaliyet için ciddi bir bütçe ayırdığı da belirtiliyor.ZeniMax ve Bethesda benzer biçimde oyun dünyasının mühim iki markasını bünyesine katan Microsoft'un bu sene büyük emek harcamalar yapması bekleniyor. Elbette işin daha da önemlisi bu birleşmeden en büyük yarar sağlacayaklar Xbox kullanıcıları. Microsoft'un tert

    Sonraki Haber
    Mortal Kombat Filminden ilk Fragman Yayınlandı

    Mortal Kombat Filminden ilk Fragman Yayınlandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Mortal Kombat Filmi Ne zaman Gelecek?Oyun dünyasının en popüler serilerinden birisi olan Mortal Kombat, bugüne dek sinemada yalnızca 1995 ve 1997 yıllarında çıkan iki filmiyle seyircilerle buluşmuştu. Bunca sene aradan sonrasında seri, yine seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni Mortal Kombat filmi, 16 Nisan'da HBO Max üstünde yayınlanacak.Filmin yayınlanacağı güne daha da yaklaştıkça film ile alakalı merak ettiklerimiz de artırmaya devam ediyor. Warner Bros., yeni Mortal Kombat filmi için

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim