Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı Rekoru Kıran Valheim

    Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı Rekoru Kıran Valheim

    Valheim, eş zamanlı oyuncu sayısında yeni bir üstün dereceli kırdı. 502 bin oyuncu sayısına ulaşan Valheim, dünyanın en oldukça oynanan ikinci oyunu haline geldi.

    Oyunu Tasarlayan 5 Kişilik Ekipten Görülmemiş Şaheser

    Geçtiğimiz hafta sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Valheim adlı bir ölüm kalım oyunundan bahsetmiştik. Oyun, hemen hemen oldukça yeni bulunmasına karşın dünyanın en popüler oyunlarını geride bırakmış ve eş zamanlı oyuncu sayısında 350 bin bandını aşmıştı. Birkaç gün ilkin ise bu oyunun satış rakamının 3 milyon seviyesini aştığı ortaya çıkmıştı. Gelen son haberler, Valheim'ın yeni bir üstün dereceli kırdığını gözler önüne seriyor.


    Valheim, dün itibarıyla anlık oyuncu sayısını 500 binin üstüne çekti. Bu da oyunun, Steam'de en oldukça eş zamanlı oyuncuya haiz ikinci oyun olmasını sağladı. Valheim'ın, en çok eş zamanlı oyuncu sayısı 1,1 milyon olan CS:GO'ya yetişmesi hemen hemen erken olsa da mevcut veriler, oyunun Dota 2'yi geçtiğini ortaya koyuyor. Son haftaların popüler ölüm kalım oyunu, ismini tarihe yazmayı başarmış benzer biçimde görünüyor.


    Valheim, Iron Gate Studios isminde bir firma tarafınca geliştirildi. Sadece 5 benlik bir gruptan oluşan Iron Gate Studios'un kurucu ortağı tarafınca meydana getirilen açıklamalarda, satış miktarının muayyen bir düzeyde olacağını tahmin ettiklerini sadece milyonlarca satışın kendileri için de sürpriz bulunduğunu anlatım ediyor. Ayrıca firma, oyunun satış sayılarından fazlasıyla memnun.


    Valheim, görülmemiş bir başarıya haiz olsa da hemen hemen erken erişim aşamasında. Yani oyuna getirilecek olan oldukça fazla şey var. Haliyle bu gelişmeler, oyunun kitlesinin de büyümesine yol açacak. Ayrıca şirket, önümüzdeki gün ve aylar için de güncelleme takvimini oluşturmuş durumda. Oyun güncellenmeye ve büyük yenilikler kazanmaya devam ederse, Valheim'ın CS:GO'nun 1,1 milyonluk eş zamanlı oyuncu rekorunu kırması işten bile değil.


    Eğer sizler de bu oyunla alakalı ayrıntılı malumat sahibi olmak ve oyunu 32 TL karşılığında satın almak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanarak Valheim'ın Steam listeleme sayfasına ulaşabilirsiniz.


    Önceki Haber
    Tekken 7'ye Yeni Bir DLC Karakteri Geliyor

    Tekken 7'ye Yeni Bir DLC Karakteri Geliyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Dünyanın en popüler dövüş oyunları içinde yer alan Tekken 7’nin DLC 18 duyurusu yapılmıştı. Eklenecek karakterin yüzü, özellikleri ve nereden olduğu mevzusunda hikayede boşluklar bulunuyordu.Bandai Namco resmi Youtube kanalından bugün yayınladığı 35 saniyelik bir videoda karakter hakkında ilk ipucu paylaşıldı. Polonya manzaraları gördüğümüz videoda yeni karakterin geldiği kent de böylece belli oldu.The King of Iron Fist Turnuvası Polonya’da2021 ilkbahar başlangıcında çıkması beklenen DLC hakkınd

    Sonraki Haber
    VALORANT Semavi Koleksiyonu Vitrinde Satışta

    VALORANT Semavi Koleksiyonu Vitrinde Satışta

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    GO Volume 1 koleksiyonuyla birlikte oyuna eklenen ve büyük beğeni toplayan Semavi Koleksiyonu oyuncular arasında beğeni topladı. Özellikle yelpaze şeklindeki yakın dövüş silahı birçok yayıncının yeni bıçak tercihi oldu.VALORANT Semavi Koleksiyonu fiyatı kaç VP?Semavi Koleksiyonu VALORANT oyun içi mağaza vitrininde 7100 VP karşılığında satılmaktadır. Hemen itemsatış.com %15 indirimli VALORANT Points kampanyasından yararların ve ucuza VP alarak Semavi koleksiyonunu satın alın! 7/24 stoklardan otom

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim