Valorant Yeni Oyun Modu Escalation

    Valorant Yeni Oyun Modu Escalation

    Oyunseverlerin merakla beklediği Valorant için yeni oyun modu olan Escalation tanıtımını yapacağız detaylar açıklama kısmında.

    Valorant Escalation

    Oyuncular tarafınca büyük bir alaka ile takip edilmeye idame eden VALORANT çıkışından bu yana yeni ajanlar, haritalar ve oyun modları ile bu ilgiyi canlı tutmak mevzusunda başarıya ulaşmış bir yol izledi. Spika’a Hücum ve Ölüm Maçı modlarını kalıcı olarak oyuna eklemiş olan VALORANT ilk sınırı olan süreli oyun modunu da kısa sürede karşımıza çıkartmaya hazırlanıyor benzer biçimde görünüyor. Gelen bilgiye göre yeni oyun modunun ismi ise Escalation.




    Valorant Escalation Ne Zaman Gelecek?

    2.03 yaması ile beraber oyuna eklenmesi planlanan oyun modunda 5’e 5 ekipler halinde savaşım edilecek ve oyuncular maç süresince toplamda 12 yükselme seviyesini tamamlamaya çalışacaklar. Her düzen oyuncuların yeni silahlar kazanması anlamına geliyor. 12 seviyeyi ilk tamamlayan yahut 10 dakika içinde en yüksek seviyeye erişmiş olan ekip ise mücadeleden galip ayrılacak. Oyun modunda oyun başı 800 XP ve kazanan ekip üyeleri ise buna ayrıca ilave 200 XP ile ödüllendirilecekler.


    Escalation oyun modunun VALORANT oyuncularının beğenisine ne vakit sunulacağı Kısım 2’nin 2. bölümünün başlaması ile beraber oyuna eklenmesi oldukca olası. Bu da 2 Mart tarihini öne çıkartıyor. Oyun modunun Ölüm Maçı yahut Spike’a Hücum‘da olduğu benzer biçimde kalıcı olamayacağını ise bir kere daha hatırlatmakta yarar var.


    Oynanış İçeriği

    • 5v5 oyun modu
    • 12 Eskalasyon seviyesi (her seviyenin muayyen bir silahı yada kabiliyeti vardır)
    • 12'ye giden ilk ekip yada 10 dakika arasında en uzağa giden ekip kazanır
    • Takımın bir sonraki seviyeye ilerlemek için bir ölçüde 7 puan kazanması gerekir
    • Mevcut ölçüde bir öldürme 1 puan kazandırır
    • Önceki seviyedeki bir öldürme 0,5 puan kazandırır
    • Her oyuncunun tamamlamak için çalmış olduğu ayrı bir tabanca seviyesi vardır
    • Bir sonraki tabanca seviyesinin kilidini açmak için bir silahtan minimum 1 öldürme kazanmanız gerekecek
    • Daha eski bir tabanca seviyesindeyseniz, takım yeniden de Yükseltme seviyelerini ilerletebilir
    • Örnek: Takımınız düzen 4 olabilir, sadece o silahla 1 şahıs öldürünceye kadar 1. düzen silahla (Vandal diyelim) hala "sıkışmış" olabilirsiniz. Ardından direkt 4. seviyeye değil, 2. düzen silaha ilerleyeceksiniz.
    • Oyunlar ortalama 7-9 dakika sürer
    • Karakter seçiminize bağlı olarak Temsilciye has kabiliyetler


    Uygun Fiyatlara VP için Buraya Tıklayınız.

    Hesap Alım-Satım için Buraya Tıklayınız.


    Sonraki Haber
    VALORANT GO Volume 1 koleksiyonu fiyatı kaç VP? Ne Zaman Geliyor?

    VALORANT GO Volume 1 koleksiyonu fiyatı kaç VP? Ne Zaman Geliyor?

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Riot Games, VALORANT oyununa her geçen gün yeni içerikler eklemeye devam ediyor. Sızıntılara göre oyuna yeni bir koleksiyon eklenecek, bu koleksiyonun adı ise GO Volume 1 olacak. Hemen itemsatış.com sitesinden %18 indirimli ucuza VP satın alarak bu koleksiyon çıktığı anda satın al!Tıkla ve VP satın al > itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.htmlGO Volume 1 paketi ne zaman satışa sunulacak?VALORANT'a gelecek olan 2.03 yaması ile birlikte GO Volume 1 paketinin de oyuna eklenmesi beklen

    Sonraki Haber
    VALORANT 2.03 Yama Notları Yayınlandı

    VALORANT 2.03 Yama Notları Yayınlandı

    3 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Ajan GüncellemeleriReynaMaksimum Sömür Q ve Azlet E yükü azaldı: 4 > 2Reyna'nın son 3 saniye içinde hasar verdiği katledilen düşmanlar, Reyna tarafından öldürülmese bile Ruh Küresi düşürecek.Sömür ve Azlet'in yüklerinin bedeli arttı: 100 > 200YoruE - Çatkapı:Mini haritada hareket eden Çatkapı'nın küresinin düşmanlar tarafından görülebileceği menzil artık haritada belirtiliyor.Düşmanların Çatkapı'nın ışınlanma sesini duyabileceği menzil artık mini haritada görünüyor.x - Boyutlararası Geçiş:Geçiş

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim