NVIDIA GeForce Now nedir, kaç tl, ne işe yarar, nasıl alınır?

    NVIDIA GeForce Now nedir, kaç tl, ne işe yarar, nasıl alınır?

    2015 Yılında piyasaya sürülen GeForce Now bulut oyun servisi hizmeti sunmaktadır. NVIDIA tarafından sunulan bu hizmet sayesinde bilgisayarı kötü olan oyuncular yüksek sistem gereksinimlerine sahip oyunları oynayabiliyor. Hizmetin özeti ise şu şekilde; siz internetiniz sayesinde güçlü donanımlı bir bilgisayara bağlanıp dilediğiniz oyunu akıcı bir şekilde oynuyorsunuz.


    GeForce Now nedir?

    Aylık üyelik hizmeti satın alarak oyunları indirmenize gerek kalmadan oynayabildiğiniz bir sistemdir. Bu sistem için internet hızınınız Türkiye standartlarına göre biraz hızlı olmalı. PC, MAC ve Android kullanıcıları GeForce Now'un avantajlarından faydalanabilir.


    GeForce Now nasıl alınır?

    Bu linkten GeForce Now resmi sitesine giderek indirme ve satın alım işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


    GeForce Now kaç tl?

    GeForce Now Türkiye fiyatının 50 TL düzeyinde olması bekleniyor, açıklığa kavuştuğunda sizlerle bilgi paylaşımı yapacağız.


    Önceki Haber
    VALORANT Nasıl İndirilir ve Sistem Gereksinimleri

    VALORANT Nasıl İndirilir ve Sistem Gereksinimleri

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    VALORANT Riot Games'in 2020 yılında piyasaya sürdüğü taktiksel birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun dünyasında bu türe FPS adı verilmektedir. Önümüzdeki aylarda çıkışının 1. yılını kutlayacak olan VALORANT ücretsiz olarak indirilip oynanabilmektedir. Ayrıca bir LoL hesabınız varsa VALORANT'a giriş yapabilirsiniz, aşağıda VALORANT oyununun nasıl indirileceğine dair linkler mevcut.VALORANT nasıl yüklenir?Öncelikle bu linkten Riot Games üyeliği oluşturun.Ardından https://playvalorant.com/tr-tr/down

    Sonraki Haber
    Valorant Yeni Oyun Modu Escalation

    Valorant Yeni Oyun Modu Escalation

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Valorant EscalationOyuncular tarafınca büyük bir alaka ile takip edilmeye idame eden VALORANT çıkışından bu yana yeni ajanlar, haritalar ve oyun modları ile bu ilgiyi canlı tutmak mevzusunda başarıya ulaşmış bir yol izledi. Spika’a Hücum ve Ölüm Maçı modlarını kalıcı olarak oyuna eklemiş olan VALORANT ilk sınırı olan süreli oyun modunu da kısa sürede karşımıza çıkartmaya hazırlanıyor benzer biçimde görünüyor. Gelen bilgiye göre yeni oyun modunun ismi ise Escalation.Valorant Escalation Ne Zaman G

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim