Valorant Marshal Keskin Nişancı Tüfeği Rehberi

    Valorant Marshal Keskin Nişancı Tüfeği Rehberi

    Riot Games'in 2 Haziran 2020 tarihinde resmi olarak yayınladığı Valorant oyunundaki  Marshal isimli silah hakkındaki bilgiler aşağıda.

    Valorant  Marshal Özellikleri Nelerdir?

    Marshal, Operatörün daha ucuz muadili olarak hizmet veren bir Birincil silahtır . Yüksek bir hareket hızı ve mermi başına yüksek hasarı ve 1.100 kredi maliyeti var.


    Marshal, son derece hızlı bir kapsam belirleme animasyonu, mükemmel dürbünsüz doğruluk ve hızlı bir hareket hızı ile Operatöre kıyasla benzersizdir. Bu, hızlı bir şekilde göz atmak ve çok kolay bir şekilde çekim yapmak için kullanılabilir. Ağır zırha karşı vücuda iki atış, biri kafaya ve ikisi bacaklara.


    Marshal'ın bir diğer avantajı da maliyettir. 1.100 krediyle, diğer birçok silahtan daha ucuzdur, bu da onu zorla satın alımlar için yararlı kılar.


    Özellikleri;

    • Tipi: Keskin Nişancı Tüfeği
    • Fiyatı: 1100 Kredi
    • Şarjör: 5
    • Duvar Delme: Orta
    • Atış Modu: Manavela Hareketi
    • Hasar: Gövde-101 Kafa-202 Bacak-85

    Valorant Marshal Keskin Nişancı Tüfeği Rehberi


    Skinleri;

    • Marshal VIP
    • Marshal Altın Afet
    • Marshal Galleria - 875 VP
    • Marshal Çığ - 1275 VP
    • Marshal Egemen - 1775 VP


    Uygun Fiyatlara VP için Buraya Tıklayınız.

    Hesap Alım-Satım için Buraya Tıklayınız.




    Önceki Haber
    Destıny 2 Seçilenler Sezonu Yayınlandı!

    Destıny 2 Seçilenler Sezonu Yayınlandı!

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Destıny 2 Seçilenler Sezonu güncellemesiHikaye:Yeni imparatorluklarPiramitler ve Xivu Arath sistemi istikrarsızlaştırırken, Kabal'ın lideri ve Calus'un kızı İmparatoriçe Caiatl bir ittifak arar. Ancak Zavala'nın sunabileceğinden fazlasını istek ettiğinde, müzakereler çöker ve Muhafızlar, büyüyen harp konseyine hücum eden mızrağın ucu haline gelmelidir.Helm:Nihai Öncü hazırlık alanı olarak tasarlanan uzay limanı, Muhafızların en kuvvetli saldırılarla yüzleşmek için ihtiyaç duydukları kaynakları s

    Sonraki Haber
    Valorant Operator Keskin Nişancı Tüfeği Rehberi

    Valorant Operator Keskin Nişancı Tüfeği Rehberi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Valorant Operator Özellikleri Nelerdir?Operatör, oyundaki tüm silahlar arasında mermi başına en yüksek hasara sahiptir ve bu da onu tek vuruşta öldürme özelliği nedeniyle dikkate alınması gereken bir güç haline getirir. Aynı zamanda 5.000 krediyle oyundaki en pahalı silahtır.Dürbün çift yakınlaştırma moduna sahiptir: 5x dar açıları tutmaya odaklanabilirken, 2,5x daha açık alanlarda daha iyi işler.Silahın oldukça düşük bir atış hızı vardır ve düşmanların kolayca misilleme yapmasına izin veren büy

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim